THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba, prodej: - eurookna, eurodveře - nábytek masiv - vestavěné skříně - altánky - vnitřní i vnější obložení, obklady. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství. Výroba na CNC stroji.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - markýzy, rolety, žaluzie - brány, mříže - parapety - vrata - sítě proti hmyzu.

Montáž: - vrata - brány - okenní rolety - garážová vrata - pohony do vrat - sítě proti hmyzu.

Stavební činnost, projekce: - stavby občanské, průmyslové, bytové, inženýrské.

Stavební firma: - stavby na klíč - komplexní stavební práce - inženýrská činnost ve výstavbě. Služby: - stavební dozor - stavební projekce.

Stavební práce, výstavba: - ploty, oplocení - vrata, brány.

Renovace: - dveře - zárubně - kuchyňské linky - starožitný nábytek - bytové doplňky (nástěnné hodiny atd.) - schodiště.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky na klíč - rekonstrukce, modernizace obytných staveb, objektů Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - stolařské - zemní a výkopové práce.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek, interiéry - schody, schodiště - kuchyně - dveře.

Výstavba, výroba: - sruby, srubové domy - roubené domy - chaty, rekreační objekty - zahradní domky - altány, pergoly - zahradní nábytek, prolézačky, houpačky. Stavby na klíč.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany - sprchové kouty - koupelnový nábytek - vodovodní baterie - lepidla, spárovací hmoty.

Stavby, rekonstrukce. Návrhy a realizace interiéru na klíč. Návrhy a realizace atypických nábytkových sestav a jednotlivých kusů.

Revize: - elektrické zařízení - stroje - nářadí - spotřebiče - hromosvody.

Dodávka, montáž, stavba, realizace, oprava: - střešní pláště, střechy. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - klempířství, pokrývačství.

Tesařství. Stavba: - roubenky - altány - krovy - pergoly. Rekonstrukce: - dřevěné stavby. Práce s kamenem.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Servis, instalace a opravy: - elektromotory - elektromagnety, cívky, elektromagnetické brzdy - transformátory - elektrické točivé i netočivé stroje - elektrické ruční nářadí - motory praček, čerpadel a myček, motorků 12V a 24V. Maloobchod, prodej: - elektrické ruční nářadí všech značek.

Sklenářství: - zasklívání - rámování obrazů - broušení a řezání skla. Výroba zrcadel.

Elektromontážní, elektroinstalační práce.

Řemeslnické práce: -malířské práce, malování, malby -natěračské práce, natírání, nátěry -tryskání -fládrování -tryskání pískem, struskou, ocelogranulátem -výškové práce.

Montáž, opravy a servis: - topení - plynu - vody. Provádění rekonstrukce, výstavby a renovace koupelen.

Dodávka, montáž: - průmyslové vytápění hal (haly) - voda, topení, plyn. Výstavba, dodávka, montáž: - plynovody - kotelny - vodovody - tlaková (tlakové) kanalizace - zdravotechnické instalace. Řemeslnické práce: - plynařské práce.

Renovace, opravy: - dveře - dveřní zárubně.

Montáž, revize, projekce: - domovní plynovody.