THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební činnost, prodej, dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce: - střechy na klíč - střešní krytina - krovy - izolace - sádrokarton. Práce: - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Oprava, servis, prodej: - čerpadla - ohřívače vody - náhradní díly - domácí vodárny.

Montáž, oprava, servis, dodávka, projekce: - voda, topení, plyn (vodo, topo) - plynofikace -ústřední topení, voda a odpady Řemeslo: - instalatérské práce - elektrikářské práce - plynařské práce - zednické práce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - technické izolací pro komínové systémy - izolační materiály.

Stavba, dodávka, montáž, realizace: - krby venkovní, vnitřní - kachlová kamna - krbová kamna. Zednické práce.

Maloobchod, prodej: - betonové prvky - zahradní, parková architektura - dlažba (zámková, vymývaná) - betonové boxy na popelnici - odpadkové koše.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník.

Stavební, zemní práce: - protlaky (průtlaky) pod komunikacemi - výstavba inženýrských sítí (voda, plyn, telefon) - výkop základů rodinných domků - terenní úpravy - strojní a ruční výkopové práce.

Projekční ateliér. Projekce: - stavební, staveb.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - dokončovací stavební práce - zednické práce - zateplování.

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy, byty, bytová jádra, koupelny. Zateplení fasád. Montáže: - plastové okna, dveře. Práce: - zednické (zdění, omítání, štukování, obkládání) - betonářské (podkladní betony, vyrovnávací potěry) - bourací - sádrokartonové, sádrokartonářské.

Přestavby, rekonstrukce koupelen (koupelny). Práce: - topenářské - elektroinstalační - malířské a natěračské - vodoinstalatérské..

Klempířství, pokrývačství, tesařství. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - tesařské práce. Dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce: - střechy, střešní konstrukce - sbíjené vazníky.

Pokrývačské práce. Opravy, hydroizolace: - ploché střechy.

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetářské práce

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební výplně - další doplňky.

Komplexní stavební činnost Stavby krbů- vnitřní, venkovní, udírny. Rekonstrukce koupelen, domů, bytů. Obklady, dlažby, přírodní, zámkové. Práce: - zednické, izolatérské, bourací, vodoinstalace, elektroinstalace, klimatizace, sádrokartóny, stavby plotů a ostatní stavební práce

Servis, prodej: - ruční nářadí - elektrické spotřebiče pro domácnost.

Projekční a inženýrská kancelář: - urbanismus - architektura - design - realizace interiéru škol, kanceláří, bytů, rodinných domů.

Strojírenská výroba, dodávka, montáž, prodej: - náhradní díly pro důlní stroje - závěsné dráhy pro doly - drtiče hornin - speciální profily - kotevní technika, kotevní prvky - hydraulicky rozpínatelné horninové svorníky, injektážní svorníky (svorníkové výztuže) - stroje a zařízení pro doly (důlní stroje). Kovovýroba, zámečnická ...

Výroba: - stavební chemie - systémy pro sanace - podlahové systémy - stavební lepidla a spárovací hmoty - chemicky čisté kvarcitové a filtrační kvarcitové písky.

Stolařská výroba - nábytek, interiéry, okna, dveře, zimní zahrady

Kovovýroba, kovoobrábění, výroba, prodej: - hořáková tělesa (desky) včetně trysek - topné tělesa - kotle pro ústřední topení.

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - bytové, občanské stavby - průmyslové stavby. Odstraňování staveb: - bourací práce. Opravy fasád. Zateplování objektů. Zednické práce. Tesařské práce.