THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pronájem, půjčovna: - montážní plošina (MP) - vysokozdvižná montážni plošina (VZP) - pracovní plošina - LIAZ montážní plošina 20 metrů Kácení stromů: - z plošiny, rizikové, klasické - pomocí stromolezecké techniky - ořez větví kolem el. vedení Frézování pařezů: - štěpkování větví stromů, keřů - kosení, mulčování trávy

Firma Plošiny Weber s.r.o. pronajímá zdvihací zařízení, zvedací techniku, stavební stroje, nářadí.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

rotek s.r.o.je společnost, která Vám poskytne kvalitní čištění střechy, údržbu či nátěr fasády.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Společnost DAS spol. s r.o. působí již od roku 1993 na trhu jako dodavatel transportní a manipulační techniky a rovněž se zaměřuje na zámečnickou výrobu, výrobu el. rozvaděčů a elektromontáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nářadí pro automobilový průmysl - nářadí průmyslové montážní - železářství, domácí potřeby - brusivo - měřidla - řezné nástroje na obrábění kovů, dřeva a stavebních hmot. Půjčovna nářadí.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Výroba, revize - rozvaděče: - pro stožárové trafostanice - do zděných a betonových trafostanic - pro distribuční trafostanice - atypické - ocelové, plastové, skříňové, pultové - elektrické pro zdravotnictví - staveništní - slitinové.

Stavební práce: - zateplování budov, domů - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - výstavba rodinných domů.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Stavební společnost wolnystavby s.r.o.provádí rodinné domy i na klíč - hrubé stavby, rekonstrukce budov.

Společnost IZOTORA s.r.o. provádí zateplení stříkanou polyuretanovou pěnou - fasády, stěny, podlahy, střechy

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Společnost ELMECHA montáže, s.r.o. nabízí služby v oblasti elektroinstalací a servisu elektrických zařízení.

Petr Vician provozuje prodejnu instalatérských potřeb ve Frýdeku-Místku

Společnost FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje veškeré služby pro vlastníky lesa, zabývá se prodejem stromů a kulatiny, realizacemi zahrad a provozuje vinný archiv. Služby pro vlastníky lesa - těžba a přibližování dřeva - výsadba stromů a oplocování kultur - nákup a prodej kulatiny a vlákniny Prodej odrostků, vzrostlých ...

Výstavba RD na klíč Projekce stavby, rekonstrukce

Zajistíme kompletní rekonstrukci bytu a bytového jádra. Provádíme zednické a obkladačské práce, elektroinstalace, vodoinstalatérské práce. Působíme na Ostravsku, Frýdecko-Místecku a Karviné.

FERRIT ENERGY s.r.o. - Jsme výrobní, dodavatelská a montážní společnost zaměřená na fotovoltaiku! Obraťte se na nás, zbytek zařídíme my, včetně dotací!

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - zastupujeme značky: ENERGIZER, DURACELL, MEGAMAN, PHILIPS, PANASONIC, SKYLIGHTING, FENIX, SOLIGHT, Sylvania, NARVA - baterie, hodinkové baterie, alkalické, lithiové, do naslouchadel - nabíječky, nabíjecí baterie, akumulátory, NiMh, Eneloop - svítilny, čelovky, profesionální ...

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o úklid, malování a natírání vašeho domu, bytu nebo kanceláře, pak je pro vás správnou volbou společnost Jaroslav Kořínek. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti úklidových, malířských a natěračských prací.

Veškeré práce se sklem. Tvoříme barevná skla do kuchyně, ozdobné pískování a sprchové kouty.