THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pobočka. Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna - dveře interiérové i vchodové - garážová vrata - žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety - parapety.

Prodej: - deratizační prostředky - šperky - obklady, dlažby.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - zastřešení bazénů - zimní zahrady - střešní světlíky - prosklení balkónů - zastřešení parkovišť - protihlukové stěny - polykarbonátové desky.

Návrhy, projekční práce, měření a realizace. Stavební a prostorová akustika: -snižování hluku a tepelné izolace staveb, konstrukcí a potrubí.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna, eurookna, dveře - vchodové dveře - garážová vrata - parapety - venkovní i vnitřní - žaluzie - síta proti hmyzu.

Výroba: - pokládka dlažby-plošná, zámková - úpravy komunikací, terénní úpravy - inženýrské sítě - palisády, svahové tvárnice, valouny, plotové tvarovky, květináče - bytová výstavba.

Pobočka. Stavebniny, stavební materiál. Prodej: - zámková dlažba - obrubníky - plošná dlažba - betonové výrobky.

Stavební firma, činnost: - inženýrské, průmyslové a občanské stavby - veškeré výkopové práce - rozvody inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plynu, vody, topení - instalatérské a topenářské práce.

Výroba, montáž: -plastová, hliníková okna, dveře -4-5 komorová okna REHAU -kování ROTO-NT -rolety nadokenní, předokenní -rolovací garážová vrata -sítě proti hmyzu (rovné, rolovací) -žaluzie (horizontální, vertikální) -parapety (PVC, Al, TiZn, Cu). Služby: -zednické zapravení, zednické práce. Evropsky patentovaná novinka ...

Nakládání s odpady. Recyklace stavebních odpadů: - asfalt - beton - cihly - zemina, kameny Demoliční práce, demolice. Prodej: - betonová a asfaltová drť - tříděné neprané štěrky - recyklované zásypové písky (písek).

Výstavba: - kovové konstrukce a zastřešení - ploty na klíč. Zámečnictví. Prodej, maloobchod: - zahradní nábytek - zemina, hnojiva, květináče, zahradnické potřeby - zatravňovače - obrubníky, odvodňovací žlaby.

Export, import, prodej, distribuce, e-shop: - elektromateriál, elektroinstalační materiál a příslušenství - domovní zásuvky a vypínače i vodotěsné - rozbočovací a spojovací zásuvky - rozváděče - zvonky.

Prodej: - stavební materiál - betonové výrobky - stavební nářadí - barvy - hutní materiál - komínové systémy.

Stavební činnost: - zemní práce, výkopové práce, výkopy - bourací a demoliční práce - terénní úpravy.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - komunikace - betonářské práce. Firma vlastní betonárnu (betonárna) v areálu Zemědělského družstva Frýdlant n. O. Prodej: - sypké materiály - betonové směsi.

Firma PEHAS technology s.r.o - nabízíme k prodeji štípané palivové a krbové dřevo a nově také stavební řezivo. Vzhledem k výhodné poloze naší provozovny pro producenty a zpracovatele dřeva, jsme s našimi dodavateli dojednali exkluzivní ceny pro naše zákazníky. Nabízíme k prodeji sortiment palivového i stavebního řeziva ( trámy, desky, hranoly ...

S & S color s.r.o. Frýdek-Místek. Dům barev. Centrála firmy. Obchodní zastoupení: - TEKNOS, REMERS Velkoobchod, maloobchod, diskontní prodej, poradenství: - nátěrové hmoty, barvy, laky - barvy, laky MOTIP, BODY, BARVY LAKY PRAHA, ŠTORCH, HAMERITE, PRIMALEX, HET, AKZO, NOBEL aj. výrobci - protipožární barvy, nátěry - mořidla, ...

Montáž, oprava, revize, zkouška: - vyhrazená plynová zařízení. Topenářské, plynařské práce.

Výroba, prodej: - plastová okna z německého profilu REHAU - kování Roto, skla Pilkington. Hlavní autorizovaný partner firmy Petecki pro Českou republiku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - střešní krytina: - stavební materiál, stavebniny - betonová - pálená - ocelové profilované - bitumenové šindele asfalfové - hliníková - přírodní břidlice - okapové systémy.

Dřevovýroba. Kovovýroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské práce, kovoobrábění - zámečnické práce, zámečnictví - soustružnické práce, soustružení. Výstavba: - dřevostavby - energeticky nenáročné rodinné domky.

Výroba, prodej: -přívěsy a vleky -haly -betonové ploty -brány a branky

Stolařství - renovace dveří - výroba nábytku, kuchyňských linek - prodej masivního dubového nábytku

-Výroba sportovního zboží -Výroba her a hraček -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Zprostředkování služeb -Realitní činnost -Správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování ...