THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářství, výroba: - nábytek na míru (dýha, masiv, DTD desky) - dřevěné schody - dřevěné obklady.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodiných domů - sadrokartonářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce staveb. -rekonstrukce bytových jader. -půdní vestavby. -malířské práce. -dlaždičské, obkladačské práce. Videostudio, výroba, natáčení: -svatební video. -videoreportáže. -videoklipy.

Práce: -malířské. -natěračské.

Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, markýzy. -japonské stěny. -sítě proti hmyzu. -plovoucí podlahy.

E -shop, internetový obchod: -podlahové lišty. -plovoucí podlahy. -vinylové podlahy. -podložky pod podlahy. -interiérové dveře. -obklady, dlažby. -plastová okna.

Práce: -malířské. -natěračské. -tapetářské. -dekorativní malby. -sádrokartonářské.

Stavební společnost, výstavba: -průmyslové stavby. -vodohospodářské stavby. -rodinné domy. -komunikace. -rekonstrukce budov. -zateplování fasád. -železobetonové konstrukce. -zemní, výkopové práce. -pokrývačské, tesařské práce. -sádrokartonářské práce. -podlahářské práce.

Práce: -elektroinstalační. Montáž: -hromosvody. -elektronické zabezpečovací systémy.

Práce: -malířské. -natěračské.

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -montáž podlahové vytápění. -rekonstrukce koupelen. -rekonstrukce bytových jader. -plynařské. Montáž: -solární systémy pro ohřev vody.

Práce: -tryskání, nátěry ocelových a betonových konstrukcí. -protipožární nátěry. -hydroizolační nátěry.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba, prodej, montáž - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - postele - vybavení škol a školek

Řemesla, služby - malířské a natěračské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce Prodej - barvy

Prodej: - pozinkované pletivo.

Prodej, montáž - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - rolety, žaluzie, parapety

Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Zateplování fasád Bourací práce Obkladačské práce - dlaždičské práce Výstavba, rekonstrukce - rodinné domy Zednické práce - omítkářské a fasádní práce - rekonstrukce interiérů

Nákladní doprava - vnitrostátní - do 3, 5t Výstavba - inženýrské stavby Výstavba - pozemní stavby

Kominictví - Havířov, čištění a kontroly komínů včetně vypracování zprávy.