THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Provádíme komplexní sanaci krovů, mikrovlnné vysoušení zdiva a likvidaci dřevokazných škůdců. Mikrovlnami účinně a rychle vysušíme každou budovu při zavlhání, poruchách i po povodních. Mikrovlnami zlikvidujeme i takové dřevokazné houby jako jsou dřevomorka domácí. Mikrovlnnou technikou likvidujeme také plísně, tesaříka krovového i ...

Topenářské a plynařské práce. Revize plynových zařízení Montáž solárních kolektoru Montáž automatických kotlů

Igor Machalik Dětmarovice. Stavební údržba, stavby, rekonstrukce, zednické práce: -stavební práce -výstavba RD, rodinné domy -rekonstrukce-rodinné domy, bytová jádra, koupelny, koupelen -obklady, dlažba -kladení-zámková dlažba -rekonstrukce-schodiště, schody -zemní práce.

Dřevoprodej. Prodej: - stavební řezivo - obkladové palubky - podlahové palubky - OSB desky - lišty, plotovky - impregnační přípravek na dřevo Bochemit. Povrchová úprava řeziva - hoblování, impregnace.

Výroba, prodej: - armované hadice. Dodávka, montáž: - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - výměníky pro odpadní teplo. Zámečnické práce, zámečnictví, montáž: - bezpečnostní dveře a zámky, mříže.

Pobočka. Výstavba, renovace, úprava: - vozovky, komunikace. Výroba, prodej: - silniční asfaltové emulze - studené obalované směsi.

Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační materiál - spojovací materiál - ruční nářadí - zahrada - elektro.

Prodej: - střešní krytina - plechová, lehká, trapézové plechy.

Revize požárních klapek. Montáž, servis: - vzduchotechnická zařízení.

Oprava, montáž, údržba, revize, prodej: - elektro zařízení. Maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálů.

Výroba, distribuce: - vitrážové sklo, skleněné vitráže. pískovaví skla a drobných předmětů. Truhlářství, stolařství. Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: -nábytek a kuchyně na míru, kuchyňské linky, vstavěné skříně, kancelářský nábytek

Revize: - vyhrazených elektrických zařízení a elektrospotřebičů Montáž a servis: - elektroinstalace - klimatizace - chladicí techniky.

Stavební činnost: - kompletní stavby na klíč - průmyslové, občanské stavby - zateplování fasád, tepelné izolace - kanalizace a ČOV - výstavba komunikací - zemní práce, terénní úpravy - zakládání staveb - zednické práce - malíř, natěrač, obkladač.

Stavební a instalatérské práce Dodávka a montáž plynových kotlů Svářečské práce Elektroinstalační práce Služby hodinového manžela Stavby na klíčrekonstrukce - byty - rodinné domy Zámečnické práce

Revize: - elektrická zařízení do 1000V - hromosvody. Servis: - CNC zařízenídodávka - náhradní díly. Školení: - obsluhy CNC strojů.

Stavební společnost Výstavba, rekonstrukce, oprava - občanské, bytové a průmyslové stavby - kompletní realizace staveb - výměna oken a dveří -ploché a šikmé střechy - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - zateplování - inženýrské sítě. Zelená úsporám.

Výroba, montáž německé firmy SCHÜCO International KG: - plastová okna - plastové dveře - plastové shrnovací dveře - plastové posuvné okna, dveře - parapety (venkovní, vnitřní) - rolety - žaluzie (venkovní, vnitřní) - síta proti hmyzu (okenní, dveřní) - zimní zahrady - hliníková okna, dveře - včetně atypických tvarů - ...

Výroba, dodávka a montáž: - brány. Výroba, dodávka a montáž: - kovové oplocení pro obytnou, občanskou, firemní a průmyslovou zástavbu - bezúdržbové kovové a plastové ploty. Povrchové úpravy.

Výroba a prodej: - variabilní, protiskluzové, pratelné dětské luxusní koberce na zip (zdrhovadlo).

Inženýrská geodezie, mapování, pozemky. Geodetické, zeměměřičské a kartografické práce.

Betonárka, výroba a dodávka: - beton, veškeré betonové směsi. Prodej, velkoobchod: - sypké hmoty (písek, štěrk, struska včetně rozvozu). - černé uhlí, koks, ETP. Služby: - přeprava těžkých břemen (podvalník) - kropící vozy - zametací vozy - jeřáby - plošina - pásové bagry - kolové nakladače - kolové dozery Opravy: - ...

Výroba: - elektrorozvaděče - elektroměrové rozváděče - rozvodní skříně - rozvodnice.

Výstavba na klíč - dřevostavby - základové desky Zemní práce Zednické práce - přípravné a dokončovací prácerekonstrukce - bytová jádra

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz, import: - čerpadla - kompresory - armatury - pojistné a uzavírací ventily - měřící přístroje pro autocisterny - nevýbušné elektromotory.

Stavební práce: - stavby, dřevostavby na klíč - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - dodávky, montáž plastových oken - zateplování.