THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Výrábíme a montujeme posuvné a křídlové brány, branky, ploty, mříže a další zámečnické komponenty.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Stolařské práce. Truhlářské práce. Výroba nábytku: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře, zárubně.

Výroba, prodej: - výrobky z masivního dřeva - stavební řezivo - OSB-Durelis - hoblované profily - palubky, podlahovky - obalové dřevěné materiály, palety - ekobrikety.

Stolařství. Výroba: - nýbytek - dřevěné dveře - dřevěná okna - kuchyňský nábytek.

Kominictví, kominík: - veškeré kominické práce - vložkování komínů.

Malířské, natěračské práce: -malování bytů, pokojů, školních a zdravotních zařizení, schodiště, rodinných domů, tělocvičen -nátěry, natíráme: -okna, dveře, podlahy, radiátory, okapy -nástřiky: -gotele, variopaint. Dále provádíme drobné zednické práce a vyrovnávání stěn stěrkovou hmotou. DOPRAVA DO 10KM ZDARMA.

Dodávka, velkoobchod: - přírodní kámen - mramor, žula, pískovec, břidlice - kamenné zahradní doplňky - lavičky, pomníky, sochy, květináče, fontánky.

Kamenictví. Kamenické práce. Kamenosochařství. Doplňky Caggiati, pomníky. Výroba a instalace pomníků. Výroba: - kamenné stavební prvky.

Kamenosochařství, kamenictví, výroba: -schody, obklady, dlažby -kuchyňské linky včetně stolařských prací -koupelnové desky -pomníky, kašny -krby, sloupy -bytové doplňky-sloupkové hodiny -psací soupravy -těžítka, popelníky, vázy.

Kamenosochařství, kamenictví. Výroba, montáž: - pomníky z přírodního kamene - fontánky a skulptury - obklady litinových krbů (pískovec, žula, mramor). Řemeslnické práce: - kamenické, kamenosochařské.

Kamenosochařství, kamenictví. Vysekání písma, portréty, výroba: -pomníky -hrobové rámy -krycí desky -kamenické práce. Výroba, dodávka, prodej, montáž, oprava: -dlažby -obklady -parapety -schody z mramoru a žuly -schody, schodiště -komíny -zídky.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene, kamenické výrobky - pomníky, nápisy - schody, parapety.

Projektová příprava staveb. Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce - izolace - dokončovací práce - bourací práce. Inženýrská činnost. Projekční činnost. Stavební činnost.

Práce: - výkopové - dlažební - demoliční - terenní úpravy.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - zámkové dlažby - zateplování budov - demolice.

Prodej, dodávka, servis: - okna - dřevěná, plastová - parapety - sítě proti hmyzu - žaluzie.

Výškové práce: - stavební, přípravné a dokončovací práce. Klempířské práce. Opravy komínů. Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, desikace: - ochranná a ohnisková deratizace suterénů domů, likvidace obtížného hmyzu.

Pokládka zámkové dlažby na klíč. Provádění staveb z betonové architektury. Stavba plotů.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - haly, plošiny, střešní konstrukce, výtahové šachty. Montážní práce ve výškách. Montáž: - potrubní systémy, potrubí, potrubní rozvody. Práce: - klempířské - pokrývačské - natěračské - drobné stavební. Montáž: - střešní plechy do železobetonových konstrukcí - střešní světlíky. Opláštění ...

Služby v oboru elektro. Revize: - elektroinstalace do 1000 V třídy A - hromosvody - elektrospotřebiče - přenosné - elektrické nářadí - MAR zařízení - měření, regulace. Montáž, údržba, oprava, servis - elektrické zařízení: - elektroinstalace - hromosvody - MAR zařízení - průmyslové objekty - rodinné domy - bytové jednotky.