THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pobočka. Dodávka, výroba: - zařízení a příslušenství pro ČOV, úpravny pitné vody - biologické čištění odpadních vod - kalové hospodářství - zateplování - sanace nádrží.

Střechy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří. Výroba klíčů. Prodej, montáž: - zámky - zabezpečovací systémy.

Ivan Visentini, Elektro firma "ESOR" Orlová - Lutyně. Elektro: -nové elektroinstalace, rozvody, následná revize -opravy, servis veškeré elektroinstalace -výchozí a pravidelné elektrorevize -projekty, realizace, servis světelných čidel -projekční, revizní činnost, instalace, montáž, servis.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače, PC, příslušenství. Zámečnictví.

Abelizace, elektro, stavitelství. Stavební firma, elektromontáže.

Řemeslo - elektrikář. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Půjčovna, pronájem - elektrické ruční nářadí:

Nepřetržitá, poruchová, havarijní služba, nonstop: -telefon: 596320011. Opravy: -elektro-elektrikář -voda-instalatér -plyn-plynař -ústřední topení-topenář -výtahy. Správa a údržba bytového fondu: -vyúčtování-teplo, teplá voda, služby spojené s bydlením. Správa a údržba bytového fondu pro SVJ; BD. Prodej, dodávka-na ...

Stavební firma, stavba: - průmyslové a inženýrské stavby - demolice - bytová výstavba. Pronájem: - stavební a manipulační technika.

Odstraňování vad panelových domů. Rekonstrukce-historické a občanské objekty. Výškové stavební práce. Sešívání prasklých panelů. Kotvení: -atiky dle vlastního užitného vzoru -konstrukcí upevňovacím systémem Fischer. Sanace lodžií a reprofilace defektů. Opravy dilatačních spár. Výroba: -ocelových zavěšených balkónů a jejich ...

Prodej, montáž, oprava: -podlahy, podlahové krytiny -PVC, korek, parkety -plovoucí podlahy -koberce -lino.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské - sádrokartónové - nátěry fasád a nástřiky Variopaint, Gottele.

Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

Dodávka, montáž, servis, revize, oprava: - elektroinstalace - hromosvody - elektroprojekce - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace - rozvody ústředního vytápění, topení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - komínové systémy - zdící materiály - obklady, dlažby - hutní materiály - nářadí.

Výroba a montáž elektrických a elektronických zařízení.

Kominík, kominictví. Veškeré kominické práce: - vložkování komínů.

Oprava, servis. -elektrospotřebiče. Prodej elektického nářadí NAREX, PROTOOL. Převíjení elektromotorů, elektromotory. Prodej motorů, motory SIEMENS DUTCHI. Prodej elektrického nářadí a elektrospotřebičů značky ETA. Oprava servopohonů. Revize ručního nářadí a spotřebičů dle ČSN 33 1600. Opravy elektrických spotřebičů: -vrtačky, brusky, ...

Ruční sekání písma do kamene: - znaky - ornamenty - nápisy - renovace a obnovy písma - zlacení, stříbření, barvení - připevnění objektů na kámen (fotografie, růže, kříže, ornamenty).