THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Maloobchod, prodej: - hutní materiál - spojovací materiál - mechanické a elektrické ruční nářadí.

Práce: - tesařské, klempířské - pokrývačské - stolařské. Rekonstrukce střech.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domky - rekonstrukce - zateplování - střechy. Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál.

Výroba, dodávka, prodej: - kovové hmoždinky - kotvící, kotevní technika.

Klempířství. Klempířské práce.

Projekty, projektová činnost elektro. Činnost: - silnoproudá elektroinstalace - řešení přípojek a sítí NN - veškerá občanská vybavenost - světelné technické projekty, včetně výpočtu osvětlení. Slaboproudá elektroinstalace: - telefonní instalace - počítačové sítě - elektronické zabezpečení objektů - požární signalizace - ...

Elektroinstalační práce. Výroba: - rozvaděče - komponenty pro výtahy.

Velkoobchod, dodávka, montáž, servis, ověřování, revize: - vodoměry - měřiče tepla Velkoobchod, dodávka, montáž, servis: - topenářská technika: -- plynové kotle -- plynové a elektrické ohřívače vody -- zásobníky s nepřímým ohřevem -- ekvitermní a pokojové regulátory.

Zámečnictví, zámečnické práce. Výškové práce.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Průmyslová automatizace. Výroba rozváděčů.

Elektrická zařízení - bez omezení napětí: - montáž, elektromontáž - oprava, servis, údržba - revize. Elektrické vytápění - dodávka, montáž. Elektroinstalace: - objekty - hromosvody. Rozvaděče - výroba.

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské. Montáž topení a topných systémů. Zhotovení kotelen, rozvodů vody i plynovodů a domovních přípojek.

Montáž, oprava, servis, údržba, revize: - elektrická zařízení - hromosvody - elektro projekce. Práce, řemeslo: - elektromontážní, elektroinstalační - elektrikář.

Služby: - zpracování projektové dokumentace - plynofikace - revize-plynová zařízení, tlakové zkoušky - rozvody kanalizace, ústředního topení v objektech, vody. Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské.

Stavební dozor, inženýrská činnost. Zajistíme: - stavby na klíč - výstavba a rekonstrukce domů, bytů a bytových jader - stavební dozor na veškeré stavební práce.

Kompletní servis parket. Pokládka vlysů, zámeckých kazet, interzií. Exotické dřeviny. Renovace parket: - broušení, lakování, tmelení, španování.

Instalatérství, topenářství. Instalatérské a topenářské práce včetně projektů, revizí a rozpočtů. Dodávky a montáže: - rozvody topení - plynové kotle - vodoinstalace.

Řemeslnická činnost: - vodoinstalatérské práce - topení, topenářské práce - obklady, dlažby - přestavby bytových jader - koupelny na klíč - půdní výstavby, přestavby.

Provádění staveb: - průmyslové - obytné - inženýrské.

Stavby, stavební činnost: - rekonstrukce - bytová jádra - stavební úpravy objektů - likvidace stávajících objektů, demolice - topenářské a vodoinstalatérské práce - podlahové vytápění - vnitřní dlažby a obklady. Stolařské a zámečnické práce. Elektro: - projekční, revizní činnost, montáž - elektroinstalace. Velkoobchod, ...

Truhlářství, truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž: - nábytek: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kanceláře.