THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba, distribuce: - energie - elektřina, plyn, voda, teplo, stlačený vzduch. Služby: - drážní doprava na vlečkách. Elektroúdržba: - revizní, projekční činnost - elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - elektroúdržbářské práce - školení.

Zednické práce: - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jáder - obklady, dlažby - zámkové dlažby - zděné ploty - zateplování - omítky štukové i dekorativní - malby, nátěry, nástřiky.

Výstavba, montáž: - zděné garáže - betonové garáže - plechové garáže - stánky, sklady, zahradní domky - garážová vrata. dveře, okna. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce. Pobočka: Jirská 855/19 70200 Ostrava Sklad: Areál hornického muzea OKD Pod Landekem 64 725 29, Ostrava-Petřkovice

Michal Mayer poskytuje práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynových spotřebičů, domovních plynovodů - rekonstrukce koupelen - montáž solárních systémů pro ohřev vody.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění, kontrola spalinových cest.

Rekonstrukce - stavby. Stavební práce. Rekonstrukce, modernizace: - koupelny - bytová jádra - kuchyně - byty, rodinné domy. Renovace: - nebytové prostory - kanceláře. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - sádrokartonářské. Kompletní realizace interiérů. Návrhy 3D.

Služby: - elektroinstalační práce - revize elektrických zařízení.

Deratizace, dezinfekce (desinfekce), dezinsekce (desinsekce), likvidace: - plísní - sršní a vosí hnízda. Hubení hlodavců (myší, podkanů, krys), mravenců, pavouků, komárů. Likvidace štěnic. Drobné stavební práce. Dokončovací stavební práce. Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Zednictví. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Servis, revize: -plynové kotle. Revize: -elektrických zařízení. -elektrorevize. -plynových spotřebičů. Rekonstrukce koupelen.

Firma Bindemat a.s. se zabývá dodávkou minibagrů a příslušenství zn. Baugarden pro Českou a Slovenskou republiku. Současně k zakoupeným bagrům nabízíme také příslušenství dle vašich požadavků. V rámci našich služeb vám rádi poradíme s výběrem vhodného stroje, který vám následně také předvedeme a přivezeme vlastní dopravou. V případě zakoupení ...

Miroslav Štefánik poskytuje práce: - elektroinstalatérské - montáž hromosvodů - elektrorevize.

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy - rekonstrukce koupelen - dovoz, odvoz, přeprava materiálu.

Práce: - malířské - natěračské - sádrokartony - bourací práce

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolace

Robert Szebesta poskytuje práce: - klempířské - pokrývačské

Oprava, servis, seřízení: - okna plastová, dřevěná, hliníková

Technicko inženýrská kancelář: - koordinátor BOZP na stavbě - technický dozor stavebníka - inženýrská činnost autorizovaného inženýra ve stavebnictví - soudní znalec. - oceňování majetku. Posudky, zkoušky, znalecké analýzy. Revize ZZ, tlakových nádob a ocelových konstrukcí.

Naše zaměření: - výkopy základů staveb, bazénů, jezírek, rybníčků. Dále čističek, jímek a inženýrských sítí - výstavbu chodníků a příjezdových cest - zemní práce a terénní úpravy, jako je rovnání a svahování terénů, úpravy svahů a kaskády svahů - odkopání základů staveb pro izolaci - zahrnovací a skrývkové práce - odklízení sněhu - ...

Společnost Stababed, s.r.o. zajišťuje prodej materiálu pro stavebnictví, demolici, výstavbu příjezdové komunikace a kanalizace, zemní práce, pokládku zámkové dlažby a další.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Provádíme montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochraně majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požární zabezpečovací systémy.

Úklidové služby. Stěhování, likvidace pozůstalostí. Hodinový manžel. Rekonstrukce bytových jader.

Služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis měření a regulace.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.