THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební činnost: -tlakové chemické injektáže betonu, zdiva polyuretanovými pryskyřicemi proti vlhkosti -sanace, vysušování zdiva, hydroizolace -izolace betonových konstrukcí a proti zemní vlhkosti -hydroizolační, izolační nátěry proti tlakové vodě -utěsňování průsaků do jímek, nádrží -nátěry proti karbonizaci, vlivu ...

Garážová stání, altány, pergoly, zahradní nábytek, dřevěné obklady a podhledy, krovy to vše a ještě víc pro Vás vyrobí tesařství Miroslav Bár. Sídlo firmy naleznete v obci Hukovice, okres Nový Jičín. Práce, řemeslo: - tesař, tesařství - tesařské. Výroba, realizace: - konstrukce dřevostaveb - krovy - altány, pergoly - garážová stání - ...

Stavební práce: - rekonstrukce budov - základy rodinných domů - zemní, výkopové práce - zámková dlažba. Výkup, prodej: - Gitterboxy (kovová paleta) Služby: - kontejnerová přeprava - přeprava osob.

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí - hypoteční úvěry. Stavební činnost: - hydroizolace.

Stavební práce: - rekonstrukce panelových, rodinných domů - rekonstrukce průmyslových budov - půdní vestavby - rekonstrukce interiérů - sanace, drenáže.

Práce: - malířské - tapetářské - štukování

Služby, práce: - drobné údržbové práce - malování - úklidové služby - opravy střech - mytí solárních panelů - sečení trávy - kácení stromů

Hydroizolace střech - opravy plochých a pultových střech modifikovaným pásem i s tepelnou izolací - nátěry, malby a fasády.

Geodézie. Geodetické práce: - zeměměřičské - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - vytyčování stavebních objektů - zaměření jeřábových drah - účelové mapy (základní mapy závodů, technické mapy měst, obcí) - výpočet kubatur - vyhledání a zaměření podzemních sítí - polohopisná a výškopisná měření.

Geodetické práce: - vytyčení hranic pozemků - vytyčení staveb a umístění na pozemku - geometrické plány - geodetické práce ve výstavbě - zaměřování podkladů pro projektovou dokumentaci.

Prodej: - dřevo - řezivo - výroba palet - veškeré stavební řezivo - latě, hranoly, desky - řezivo sušené stolařské.

Geodetické a zaměřovací práce - dělení pozemků - vytyčování hranic - polohopis a výškopis - řešení věcných břemen - tvorba dokumentace pro stavbu a rekonstrukci.

Zemní práce. Zámečnické práce: - výroba zábradlí.

Práce: - malířské - natěračské (okna, dveře, radiátory, podlahy) - podlahářské. Montáž, pokládka: - podlahy, podlahové krytiny. Sádrokartonářské práce. Fasády - zateplování, nátěry.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Stolařství. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (dětský, koupelnový) -skříně, poličky -interiéry -kuchyňské linky, kuchyně -ložnice -obývací stěny. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské.

Stavební práce: -dokončování staveb -zateplení fasád -renovace starých omítek -kompletní nástřiky, malování -nátěry venkovních fasád -lepení dekoračních stropů, profilových lišt NOMASTYL, ARSTYL -obklady z umělých dřev, dlaždic -izolace, fasádní zateplovací systém BEK -malování reklamních nápisů na fasádu. Montáž: ...

Elektroinstalace a elektromontáže bytů, chat, domů, hal, skladových prostor - hromosvody

Služby, hodinový manžel: - elektroinstalace - montáž a demontáž nábytku - vodoinstalace - pokládka podlahových krytin

Služby: - zateplování - obkladačské práce - bourací práce - stavba přístřešků, altánů a chatek

Stavba: - sruby - srubové domy

telekomunikační práce, elektro práce, klempířské a pokrývačské práce

Prodej a montáž: - laminátové, dřevěné, korkové podlahy - PVC - koberce. Výroba, montáž: - nábytek. Malířské, natěračské práce.