THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Podlahářské práce, oprava, renovace: -podlahy -vyrovnávání podkladu -broušení, lakování vlysů, parket. Pokládání, pokládka, lepení: -koberce -PVC -korek -parkety -vlysy, vlysů -plovoucí podlahy. Podlahářství.

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce domů - stavby rodinných domů na klíč - revitalizace panelových domů - dřevostavby - realizace zahrad.

BERKUCIO Rodinné domy na klíč Obchodní zastoupení pro Frýdek-Místek Ing. Drahomír Tureček Morávka 575 73904 Morávka Telefon: 603 542 849

Ošetření podélných i pracovních spár v asfaltovém povrchu. Vyplňování drobných, malých i velkých výtluků i děr v asfaltovém povrchu. Řezání a údržba: - živičného krytu. Doasfaltování překopů včetně zálivky. Pokládka, opravy: - chodníkové tělesa - obruby - dlažba - žulové přídlažby.

Kovovýroba, svařování, zámečnické práce. Výroba a montáž vyrovnávacích můstků.

Sádrokartonářské práce: - sádrokartonové podhledy - příčky a předsazené stěny - půdní vestavby - akustické příčky - sádrové stěrky.

Pokládání, broušení, lakování: -plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové, korkové). Řemeslnické práce: -podlahářské. Renovace, oprava: -dveří plastovými výlisky.

Montáž, kladení, broušení, tmelení, lakování, lepení: -parkety -podlahy plovoucí -korek -linoleum (PVC) -koberec. Řemeslnické práce: -podlahářské.

Instalace, revize, montáž, oprava, servis: -plyn, voda, topení -plynové spotřebiče, kotle (kotel) -plynoservis. Řemeslnické práce: -plynoinstalatérské, plynařské -vodoinstalační, instalatérské -topenářské. Maloobchod, prodej: -instalační materiál.

Naše firma nabízí služby montážní plošinou MP-16. Dosah je 16 metrů. Plošina je bezpečnější než lešení. Je vhodná například pro údržbu stromů, klempířské práce, montáž reklamy a jiné výškové práce, při kterých žebřík nestačí.

Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - stavební.

Montáž, instalace, oprava, servis: -elektroinstalace -hromosvody. Řemeslnické práce: -elektroinstalatérské (elektrikář).

Velkoobchod, malooobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál Maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradní doplňky a nářadí. Vodoinstalační a topenářské práce. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí. Svářečské práce.

Stavební firma. Stavby na klíč, novostavby. Rekonstrukce rodinných domů, hal. Zateplování objektů.

Elektromontážní práce. Projekce elektro. Dodávky, prodej: - elektromateriál - komponenty pro venkovní osvětlení. Realizace stavebních a průmyslových elektroinstalací.

Architektonické, designerské a grafické práce, kompletní zpracování projektové dokumentace na stavby i interiery.

Projekční a inženýrská činnost: -stavební projekce -projekce inženýrských sítí.

Kamenictví: - prodej kamene - kamenické práce.

Montáž: - střechy. Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské. Stavební klempířství.

Prodej: -sádrokarton RIGIPS -stavební materiál -stavebniny.

Prodej, pronájem, půjčovna: - lešení - fasádní - prostorové - pojízdné věže - výtahy.

Stavební a obchodní společnost. Činnost: -provozování drah a drážní dopravy -technický dozor a údržba -odborná poradenská činnost v oblasti železniční dopravy -nákup a prodej železničního materiálu -likvidace nežádoucí vegetace -bytová a občanská výstavba.

Práce: - sadrokartonářské - tesařské. Stavba: - dřevostavby - pergoly - garažové stání - palubky - bednění schodišť.

Stavební práce: - rekonstrukce domů - výstavba domů - příprava stavebních prací - výměna oken, dveří - zateplení fasád - rekonstrukce výtahů - realizace wellnes zahrady.

Výroba: - bazény - žumpy, septiky - zemní filtry - lapoly - nádoby na užitkovou vodu a sypké hmoty - skříně pro posypové hmoty určené pro zimní údržbu chodníků a cest - odhrnovače na sníh - vzduchotechnické potrubí.