THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projekční činnost: - projektová dokumentace - rekonstrukce.

Povrchová úprava kovů. Dodávka: - náhradní díly kolejových vozidel.

Truhlářství Fusek vám poskytne komplexní truhlářské práce prvotřídní kvality. Uvažujete-li o pořízení nové kuchyňské linky, výrobě dveří nebo vestavěných skříní přesně dle vašich představ, jste na správné adrese, stejně tak i v případě realizace schodišť či zahradních přístřešků nebo jiných doplňků.

Stavební firma, výstavba: - standartní rodinné domy - luxusní rodinné domy - občanská a bytová výstavba - průmyslové stavby - stavby na klíč - rekonstrukce objektů - modernizace a opravy - dlažby a obklady - zateplování objektů - zajištění projektových prací.

Odštěpný závod Dopravní stavby MORAVA. Výstavba: - železniční stavby - komunikace, silnice, železnice, dálnice, letiště - podzemní stavby - mosty.

Provoz: - vodovody a kanalizace - úprava a rozvod vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zemní a výkopové práce. Demolice.

Stolařské, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - schodiště. Výstavba: - rodinné domy, koupelny na klíč. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra. Práce: - stavební - zednické - obkladačské. Zemní, výkopové práce. Autodoprava. Sídlo firmy: - Velké Albrechtice 211, okr. Nový Jičín.

Výroba, velkoobchod, prodej: - vápenec - vápno - vápenný hydrát - struska mletá.

Stavební práce. Řemeslnické práce: - zednické.

Výroba, dřevovýroba: - rakve (rakev, rakví).

Stavební práce: - zednické - elektroinstalační - zateplovací - sádrokartonářské - demoliční. - rekonstrukce.

Práce: - nátěry (střechy, konstrukce, okna, fasády, protipožární) - malby - hydroizolace (střechy, sklepy, lodžie) - zateplování, izolace Řemeslnické práce: - malířské - natěračské. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz: - barvy, laky - nátěrové hmoty - drogerie - kartáčnické zboží, kartáče - bazénová chemie - lepidla, ...

Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Projekce, projekční práce: - elektro - měřící, ovládací a regulační obvody technologických zařízení - elektroinstalace objektů - sdělovací, telefonní rozvody.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské. Montáž: - sádrokarton.

Projekce, inženýrská činnost, montáž: - elektro.

Vyrábíme ocelové montované haly a konstrukce.

Prádelna: - praní prádla, záclon - mandlování prádla - žehlení, škrobení. Úklidové služby. Malířské, natěračské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany - sprchové kouty - koupelnový nábytek - vodovodní baterie - lepidla, spárovací hmoty.

Stavební firma: - komplexní stavební práce - rekonstrukce.

Podlahářské a stolařské práce. Prodej, montáž: - laminátové, dřevěné, vinylové podlahy - PVC - koberce - dveře, zárubně - vestavné skříně - kancelářský a bytový nábytek - žaluzie.

Výroba: - stavební a truhlářské řezivo - palety.

Řemeslnické práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolatérské. Provádění hydroizolací střech. Montáž: - střechy - izolace proti vodě - zateplování střech.