THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Máme profesní ...

Práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské - CNC soustružení -CNC frézovaní 3 ose centrum

Prodej: - potrubní izolace - plošné izolace - samozhášivá,vysoce kvalitní a ohebná gumová pěna THERMATAPE - zakulacený polyetylénový profil THERMARODS - speciální profil THERMAJOINT navrhnutý pro pěkné dokončení vaší izolace.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava, zemní práce.

KERN stavební firma s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcemi, bytovou a občanskou výstavbou, nástavbami, úpravami interiérů či rekonstrukcemi fasád. Dále naši zákazníci mohou využít prodejnu stavebního materiálu, která je svým sortimentem zaměřena na suchou výstavbu. V sortimentu naleznete především sádrokartony, tmely, lepidla, ...

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - stavební práce.

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov - sadrokartonářské práce - kanalizační přípojky, rozvody kanalizace.

Stavební práce: - fasády - výstavba rodinných domů - zámková dlažba - ploty.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, plastové dveře. Dodávka a montáž: - parapety - žaluzie - garážová vrata. Demontáž starých oken. Zednické začištění po výměně oken. Zateplení fasád.

Stolárna, truhlárna. Výroba: - nábytek z masivu - pergoly, altány - zahradní nábytek - postele - skříně - kuchyňské linky - koupelnový nábytek.

Výroba: - plastové bazény - domovní čistírny odpadních vod bez nároků na elektrickou energii.

ToBig nářadí je prodejna s nářadím pro firmy, řemeslníky i kutily v Opavě. Zaměřujeme se na prodej ručního elektrického nářadí, spojovacího materiálu, sku nářadí, brusiva a dalšího kvalitního nářadí spolehlivých značek jako je například Metabo. Na naších stránkách naleznete různé prospekty a výhodné akce. Nabízíme Vám veškeré nářadí pro ...

Prodej: - topné patrony, desky, tyče, dráty - měřící prvky - regulační techniky - snímače teplot, tlaku, vlhkosti.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Zednictví, stavební činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - obkladačské práce. Hodinový manžel - drobné opravy nábytku.

Truhlářství, výroba - chovatelská zařízení.