THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba: - ploty - okrasné ploty, lávky - mříže - vrata - poklopy - ocelové konstrukce. Práce: - zámečnické - svářečské.

Závlahové systémy. Montáž: - garážová vrata - brány - ploty.

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - nábytek.

Truhlářství. Prodej: - palubky - střešní latě - OSB desky - lišty.

Pila. Prodej: - lesní a zahradní technika Husqvarna.

Truhlářské, podlahářské práce.

Tel. nelze ověřit! Zednické práce.

Oprava, montáž: - elektrické zařízení - rozvody.

Velkoobchod a maloobchod: - keramické obklady - dlažby - sanitární keramika - vany - sprchové kouty - koupelnový nábytek - hydromasážní vany - včetně montáže. Fakturační adresa: - Náměstí 385 /13, Kravaře.

Elektroinstalační práce: - rozvody - elektrorevize - montáž veřejného osvětlení - výměna rozvaděčů. Zámečnictví. Svářečské práce.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Rekonstrukce: - staré střechy. Montáže: - nové střechy - okapy - hromosvody. Zajištění střešní krytiny, střešních oken. Opravy: - komíny. Pokrývačství. Pokrývačské práce.

Sanace a izolace staveb. Izolační práce.

Tesařské práce. Pokrývačské práce. Klempířské práce.

Tesařství. Klempířství. Pokrývačství.

Prodej: - celoskleněná dveřní křídla.

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek - školní nábytek - dřeněmé dveře.

Elektroinstalace. Elektroinstalační, elektro práce. Montáž, oprava, údržba: - elektrozařízení - elektrické vytápění - hromosvody - přípojky NN do 1000V - osvětlení interiérů a budov (reklamy). Elektrorevize. Stavební činnost. Rekonstrukce bytových jader. Montáž sádrokartonů. Práce: - vodo-topo-plyn. Obklady, dlažby. Koupelny, ...

Stavební firma. Práce: - stavební - zednické - obkladačské. Hrubé stavby. Vyzdívky, omítky. Obklady, dlažby. Zateplení, fasády.

Práce: - malířské a natěračské práce všeho druhu: - kanceláře - obchody - byty - fasády - schodiště - fasádnické - zateplování fasád - zednické. Práce, montáž, půjčovna: - lešení. Montážní plošina. Pojízdné lešení.

Pobočka. Výroba, montáž, servis: - plastová okna - plastové dveře.

Specialista na výrobu stolů. Stoly: - jídelní - konferenční - restaurační - kancelářské - počítačové. Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - dětské pokoje - předsíňové stěny - ložnice - válendy - obývací stěny - botníky - kancelářský a školní nábytek.

Rekonstrukce, modernizace: - koupelny, bytová jádra, byty, domy. Zateplení domů. Nátěry fasád. Práce: - sádrokartonářské - zednické - podlahářské - obkladačské - bourací - instalatérské - malířské - elektroinstalační. Hodinový manžel: - čištění koberců, čalounění - drobné domácí opravy - úklidové práce - doprava pro ...