THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Firma Pila Hertice byla založena v roce 1995 panem Jindřichem Vlčkem. Po celou dobu svého působení na trhu klade významný důraz na kvalitu, včetně odborného poradenství v oblasti dřevozpracování. Zabýváme se prodejem stolařského a stavebního řeziva jako např. hranoly, fošny, desky, sušené fošny a desky, palubky a podlahovky. Kulatinu Vám dle ...

E-shop: - interiérové barvy - fasádní barvy - omítky - penetrace - tapety.

Výroba: - plastové okna, dveře - žaluzie - sítě - parapety

Stavební práce: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - stavby plotů - obkládání kamenem - krby, kuchyňské desky, domy, ploty - zateplení rodinných domů - zednické práce - obkládačské práce - renovace bytových jader - zedník, obkladač.

Kominík. Kominické práce. Revize, měření emisí, čištění: - komíny - kouřovody - kotle. Odstraňování závad v kouřových cestách.

Podlahářské práce. Prodej: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linoleum.

Stavební práce: - zedníci - obkladači - tesaři - podlaháři - sádrokaronáři - zateplovací a izolatérské práce - akustické a antivibrační opatření - rekonstrukce - výstavba rodinných domů na klíč.

Podlahářství. Prodej: - podlahové krytiny.

Výroba: - hliníkové profily - kování.

Interiérové studio: - prodej a pokládka laminátových i dřevěných plovoucích podlah, PVC. Dodávka, montáž: - interiérové otvíravé, posuvné, celoskleněné i vchodové dveře - schody, schodiště, zábradlí (celodřevěné, kombinace dřevo-kov, dřevo-sklo).

Výroba: - nábytek na míru - školní nábytek, vybavení učeben, kabinetů, sboroven - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné (vestavné) skříně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice. Truhlářské práce. Sídlo firmy: - Údolní 236/7, Darkovice.

Stolařství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - nábytek - vestavné skříně - dřevěné dveře (vchodové, interiérové, posuvné) - schody, schodiště - zahradní nábytek (židle, stoly), pergoly, paravany, dřevěné obklady, ploty, zateplené psí boudy.

Stolařství, truhlářství.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Strojní vrtání studní do tvrdých hornin i sedimentů. Vypracování projektové dokumentace. Vyhledání místa pro zdroj vody: - klasický způsob virgulí. Čerpací zkoušky. Veškeré práce jsou prováděny s garancí. Vrtací a trhací práce. Prodej trhavin.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - koberce - metráž, kusové, běhouny - PVC - laminátové podlahy - garnýže - matrace - rošty - postele.

Velkoobchod: - lepící a spárovací hmoty - silikony - nářadí a lišty pro obkladače. Provozovna : Ibsenova 345/28, 702 00 Ostrava.

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod: - dřevěné eurookna - plastová okna - hliniková okna - garážová vrata - dveře. Zateplení a revitalizace fasád.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Truhlářství, podlahářství

Tesařské prácevýroba - pergoly - altány - zahradní chatky - kůlny - stodoly - krovy Pokládka - venkovní a vniřní obložení - tesařské podlahy

Maloobchod, prodej, E-shop: - nářadí, stroje a nástroje (pro kutily a profesionály) - elektrické ruční nářadí - akumulátorové nářadí - vrtací a sekací kladiva - spotřební materiál - kotevní technika - brusivo.