Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Tesařské práce. Tesařství. Výroba, stavba, rekonstrukce: - krovy a dřevěné střešní konstrukce - rekonstrukce krovů a střešních systémů - šikmé střechy a ploché střechy - zahradní domky - pergoly - zahradní altány - přístřešky - schodiště - dřevěné podlahy - půdní vestavby - dřevěné podlahy - dřevěné přístavby, ...

Služby pro dům a zahradu. Stavební firma. Výstavba, realizace: - ploty, oplocení - dlažby, chodníky - terasy (dřevěné, dřevoplastové) - pergoly, altány, garážová stání - psí boudy - vsakový systém (odtok) dešťových vod.

Montáž, instalace: - voda - topení - plyn Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Stavba - rodinné domy na klíč ednické práce

Prodej, servis: - zahradní technika - sekačky - traktory - křovinořezy - pily - čerpadla - sněhové frézy - zahradní nábytek - bazény.

Práce s autojeřábem do 20 tun. Jeřábnické práce. Práce: - montážní - stavební. Pronájem, půjčování: - plošiny dosah 16 m.

Malířskéa natěračské práce. Tapetování a speciální dekorace interiérů.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Autorizovaný prodej, instalace, odborné uvedení do provozu, záruční a pozáruční opravy automatických kotlů na tuhá paliva firem Kovarson, Benekov a Ekoefekt. Poradenství při výběru správného typu kotle. Poradenství pro vyřízení kotlíkové dotace (až 60.000, - Kč).

Prodej Led žárovek Profilite, autožárovky, venkovní osvětlení

Rekonstrukce bytů. Půdní vestavby. Výroba: - schodiště - kuchyňské linky. Podlahářské práce.

Obklady, dlažba. Sádrokartony. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Půjčovna: - lešení. Kontejnerová doprava.

Tesařské práce. Pokrývačské práce. Klempířské práce.

Zednické, elektrikářské, obkládačské, sádrokartonářské, kominické, výkopové práce.

Zateplování: - objekty. Výstavba: - novostavby. Zednické práce. Stavební práce.

Montáže nové elektroinstalace v bytech, rodinných domech a průmyslových halách - Úpravy a výměny elektroinstalace - Opravy elektroinstalace Vyhledání a odstranění závad, výměna vadných součástí, výměna vadného vypínače, vypálené zásuvky atd. - Elektrospotřebiče Montáž a výměna svítidel.Odborné zapojení bojlerů, varných desek, akumulačních ...

Pokrývačství, klempířství. Realizace střech. Prodej: - střešní krytiny.

Výroba - pergoly Truhlářské práce na míru Renovace - starožitný nábytek Výroba - interiéry - zakázkový nábytek - vestavěné skříně, šatny, komody - stylový i rustikální nábytek - dětské a studentské pokoje - dveře - schodiště

Stavební práce: - rekonstrukce budov - zateplování bytových a panelových domů, rodinných domů - rekonstrukce památkových objektů, opravy historických fasád, štukatérské práce. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - budovy občanské vybavenosti - průmyslové stavby - rodinné domy, byty.

Prodej: - práškové barvy - nátěrové hmoty a barvy - aplikační zařízení pro práškové barvy

Geodetické práce. Pozemkové úpravy. Geometrické plány, vytyčování hranic, digitalizace katastru (DKM, KMD...), Inženýrská geodézie ve výstavbě. Účelové mapy jako podklad pro projektování. Technické mapy měst. Fotogrammetrie. Digitální modely terénu. Ortofotomapy. Interaktivní 3D vizualizace.

Provádí: - výkopové práce - zemní práce.