Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zednické, obkládačské práce: - zateplování budov - pokládka zámkové dlažby - výměna oken, dveří - realizace fasád - obklady, dlažba - realizace fasády - betonářské práce - výstavba plechové haly. Výstavba nízkoenergetických (pasivních) domů z ekopanelů na klíč. Práce: - izolatérské - klempířské, pokrývačské - tesařské - ...

Podlahářské práce.pokladka PVC, kobercu dřevěnych podlahilaminatovych

Výroba, montáž: - kované ploty - nerezové ploty - zábradlí. - rolovací mříže - pevné mříže - nůžkové mříže

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PODLAHÁŘSTVÍ. DŘEVĚNÉ PODLAHY: - hotové parketové dílce firmy AMORIM: - IPOWOOD PROFESIONAL - trojlamelové a palubové provedení o síle 14, 5 mm, lak i olej - WICANDERS - IPOWOOD LIFE - 10 mm silné dvoulamelové a palubové provedení, lak i olej - IPOWOOD INTERLOCK - zámkový systém - IPOWOOD MODULE - špičkové ...

Stavební práce: - novostavby domů na klíč - rekonstrukce, modernizace objektů - pokládka dlažeb a obkladů - zateplování budov

Prodej i na leasing: - audio technika - mikrovlnné trouby - rychlovarné konvice - holící strojek - žehličky - sušičky ovoce a zeleniny - kuchyňské roboty - přenosné chladničky, ohřívače - ruční šlehače - toastery - kávovary - odšťavňovače - vysoušeče vlasů - horkovzdušná kulma - kuchyňské mixéry - ...

Prodej: - kotlů - ekologické kotle - kotle na spalování biomasy - peletová kamna

Výstavba plotů na klíč. Zelména pletivové oplocení, betonové a dčevěné ploty.

Akreditovaná zkušební laboratoř stavebních hmot a materiálů. Zkoušení zemin, betonu, živic. Zkoušení těsnosti kanalizací, inspekce kanalizací kamerou. Jádrové vrtání železobetonu do profilu 500 mm. Sanace šachet a poklopů revizních šachet kanalizací.

Malování, tapetování: - pokoje - byty - kanceláře. Nátěry fasád. Drobné opravy povrchů (tmelení, sádrování). Penetrační nátěry. Lepení stropních kazet a dekoračních lišt.

Stavba: - malířské, natěračské a sádrokartonářské práce - zednické práce - rekonstrukce bytů a domů - terenní úpravy. Elektromontážní práce: - opravy revize elektra - domovní a bytové instalace. Truhlářské a stolařské práce: - výroba nábytku, pasivní postele. - dřevěné bednění.

Činnost: - projektování pozemních staveb (PS), - výkon inženýrské činnosti, - poradenství ve stavebnictví, - provádění stavebního dozoru, - provádění technického dozoru stavebníka, - zajištění odpovědného stavbyvedoucího, - výkon odpovědného zástupce pro provádění staveb a projektování (autorizace ČKAIT pro obor PS).

Výroba: - stoly ze dřeva - dveře, schodiště - zahradní stavby - altány, pergoly - garážové stání - tesařské práce - dřevostavby.

Rekonstrukce: - bytové jádra. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - sádrokartonářské - podlahářské -fasády -zámkové dlažby - malířské.

Servis, revize pohonů na plyn

Zateplení, rekonstrukce: - střechy, fasády Výměna oken. Stavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Revitalizace a rekonstrukce: - panelové, bytové domy. Inženýrská a projekční činnost.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - průmyslové armatury - hutní materiál Centrála: - Nádražní 129, 74722 Dolní Benešov, e-mail: agroup@agroup.cz Pobočky: - Bolatická 39, 74721 Kravaře, e-mail: kravare@agroup.cz - Lipnická 157, 75361 Hranice, e-mail: hranice@agroup.cz

Tesařské a pokrývačské práce. Stavební práce, zateplování staveb včetně fasád atd.

Projektová, architektonická, inženýrská činnost. Sídlo firmy: - Mánesova 78/23, Opava.

Prodej, montáž: - solární systémy. Komplexní stavební činnost. Vodoinstalační práce.

Stavební práce. Koupelny na klíč. Prodej, montáž: - okna - dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu.

Rekonstrukce, zateplení: - rodinné, bytové a panelové domy, byty. Výstavba: - rodinné domy. Práce: - stavební - zednické - omítkářské. -sádrokartonářské

Rekonstrukce a opravy střech. Dodávka, montáž: - střešní krytiny a doplňky: - přírodní břidlice - Bramac - Beta - Tondach - šindele IKO a Katepal - hydroizolace - střešní okna VELUX. Tesařské práce. Výroba a montáž: - klempířské prvky. Řemeslo: - pokrývač - klempíř - tesař.