Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Zemní práce. Výkopové práce. Kontejnerová doprava.

Pokládka: - podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - vzduchotechnika - zemědělské technologie. Zámečnické práce.

Zednické práce. Obkládačské práce.

Truhlářské práce, výroba: - atypické nábytek - schody - kuchyně.

Prodej: - plastová okna - hliníková okna - plastové dveře - posuvné dveře - okenní kování - parapety - vnitřní a venkovní - markýzy - sítě proti hmyzu - skelní výplně - žaluzie. Seřízení oken.

Prodej, montáž, servis: - výhradní zastoupení firmy WISNIOWSKI: - garážová vrata: - výklopná - sekční - rolovací - vrata na míru - průmyslová vrata: - sekční - rolovací - vjezdové brány - oplocení: - plotové dílce - systém oplocení - panelové drátěné oplocení - hliníková okna a dveře - zahradní ...

Rekonstrukce, výstavba: - rodinné domy. Práce: - zemní - sádrokartonářské - podlahářské - obkladačské. Dodávka, prodej: - stavební materiál. Stavební projekce. Půjčovna: - lešení. Zateplovací systémy (technologie BASF). Komínové systémy TONA.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti revize plynových kotlů, tlakových nádob a prohlídek nízkotlakých kotelen. Při prohlídkách proškolíme vás i vaše zaměstnance a včas vás upozorníme na nutnost opakování veškerých služeb.

Malířské a natěračské práce. Tapetování. Tapety: - bezešvé - textilní - samolepicí. Malby: - strukturální. Malé sklenářské a zednické práce. Zateplovací systémy. Drhané omítky. Nátěry fasád.

Montáž elektrozařízení: - instalace a rozvod vedení.

Dodávka, prodej, e-shop: - nářadí - boxy na nářadí - řezné nástroje - svinovací metry.

Projekce: - elektrická zařízení.

Výroba, prodej: - sedací soupravy, válendy - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - dveře. Výroba, montáž: - vestavěné šatní skříně.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Maloobchod, prodej: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - interiérové dveře - okenní parapety - žaluzie, protihmyzová síta (montáž zdarma).

Sklenářství v Opavě, sklenářské práce, zasklívání oken a dveří, výroba skleněných dveří, rámování, paspartování, knihařské práce.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby. Projektová činnost ve výstavbě.

Prodej: - dřevomateriál řezivo, trámy, prkna, střešní latě, fošny.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Obkladačské práce. Zednické práce. Vodoinstalační práce. Instalatérské práce. Rekonstrukce.

Stolařské práce. Zakázková výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek (vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice).