Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kovovýroba. Zámečnictví. Stavební zámečnické práce. Výroba, montáž: - posuvné nesené brány - ocelové konstrukce - madla, zábradlí z nerezu a oceli (schodišťové, balkonové), nerezové zábradlí - stojany na kola, lavičky, poklopy. Drobné zednické práce.

Truhlářství Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - obývací a dětské pokoje Zakázková výroba - koupelny

Protipožární ochranné nátěry Natěračské práce Malířské práce Údržba a opravy - eurookna

veškeré geodetické a kartografické práce

Prodej - horizontální a vertikální žaluzie Prodej, servis - tepelně izolační dvojsklo plastových oken Prodej a servis - plastová okna SALAMANDER, DECEUNINCK, s německým kováním - dveře (vchodové, plastové, interiérové, ...)prodej - parapety Prodej, servis - dveřní kování

Práce: - zemní práce - protlaky pro vodovodní přípojky, kanalizační přípojky - podvrty - protlaky pod komunikací - inženýrské sítě.

Výstavba a prodej: - nové byty v Hlučíně. Realitní kancelář: - zpracování prohlášení vlastníka budov (převod z podílového vlastnictví na osobní vlastnictví). Reality. Zprostředkování prodeje, koupě a nájmu nemovitostí: - rodinné domy - byty družstevní nebo v osobním vlastnictví - rekreační chalupy a chaty - komerční objekty - ...

Výroba: - nerezové zábradlí. Zámečnické práce. Svařování metodou TIG.

Výroba, prodej, montáže: - stavební konstrukce plast, hliník - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - zimní zahrady - fasády - stínící technika - terasy.

Zemní práce. Stavební práce. Demoliční práce. Odvoz sutě.

Ekologická činnost. Nakládání s odpady včetně nebezpečných. Hydroizolace. Inženýrská činnost. Demoliční práce. Zemní práce. Stavby.

Plynoinstalační práce. Realizace: - solární systémy. Topenářské práce. Nákup a prodej: - topenářský materiál. Realizace: - akumulační nádrže - teplovodní krbové vložky. Nákup a prodej: - vodoinstalační materiál Vodoinstalační práce.

Zateplení budov: - izolace. Stavba: - ploty. Montáž: - sádrokartony. Obklady, dlažby i zámecké. Stavba: - rodinné domy i na klíč - bytová jádra - okrasné zídky.

Realizace: - inženýrské sítě - sádrokartony - bazény - dlažba, zámková dlažba, obklady - výkopové a zemní práce - úpravy terénu - izolace budov - bourací práce - rekonstrukce bytů a budov - elektrorozvody - plyn-vodo-topo - natěrčské práce - výškové práce - plovoucí podlahy.

Silnoproudé, slaboproudé rozvody. Montáž hromosvodů. Revize: - elektro. Zabezpečovací zařízení.

Realizace průmyslových podlah. Prodej, servis, údržba, opravy: - průmyslové podlahy - epoxidové a PUR systémy - cementové a akrylátové strojně hlazené a lité stěrky - betonové podlahy se vsypovými povrchy - PMMA rychletuhnoucí stěrky. Práce: - izolatérské - stavební - sanační. Provozovna: - Vrchní 30, Opava - Kateřinky.

Dodávka, výroba, zpracování: - strojně technologické celky. Výroba zámečnických prvků: - nerezové jímky - odtokové žlaby - nerezové potrubní celky. Výroba, montáž nerezových zábradlí.

Břidlicový důl. Zpracování břidlice na obklady, dlažby, velkoformátové desky, stavební doplňky, střešní krytina, zahradní doplňky. Maloobchod, velkoobchod: - břidlice.

Návrh, projekce, výroba, prodej, montáž: - nábytek na míru - vestavné skříně - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíně - kanceláře - vybavení interiérů. Stolařské, truhlářské práce.

Naše firma JIKOL STEEL s.r.o. působící na Ostravsku se primárně zabývá lehkými zámečnickými pracemi. Dále také provádíme stavební práce jako zateplení objektů, přístavby, rekonstrukce a mnoho dalších (odkaz). Naši zaměstnanci pracují s těmi nejmodernějšími stroji i nářadím a jsme schopni realizovat zakázky ve velice krátkém čase s příznovou ...

Elektroinstalační práce. Montáž a revize: - hromosvody.

Měření jeřábových drah. Měření: - jeřábové mosty - regálové zakladače.

Projekce: - plynové topení. Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Montáž: - topení.

Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - řezivo na zakázku. Dřevostavby. Pergoly. Sídlo firmy: - Slezská 201, Neplachovice.

Plynoinstalatérské práce. Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce.