Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: - nábytek - postele - vybavení pokoje - kuchyně - zahradní altány a pergoly - vchodové a interiérové dveře - okna. Použitý materiál: - masiv, lamino, dýha, MDF. Práce: - truhlářské - stolařské - stavebně truhlářské.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně včetně dodávky spotřebičů se slevou - bezbariérový nábytek - veškeré nábytkové interiéry. Truhlářské práce.

Dodávka, prodej, opravy, servis, úpravy: - průmyslové armatury (šoupátka, klapky, ventily, kulové kohouty) - ovládání armatur - potrubní díly - hutní materiál - příruby. Prodej, opravy, seřízení, modernizace: - pneupohony - servopohony. Měření a regulace. Poradenská, informační služba.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje - dorozumívací technika. Elektromontážní práce, revize.

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské, truhlářské. Výroba: - nábytek na míru - bytový nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dřevěné dveře - venkovní, vnitřní - dřevěné schody, schodiště.

Provádíme: - realizaci nových a rekonstrukci starších střech - stavba, realizace rodinných domů na klíč - rekonstrukce, opravy rodinných domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž oken - realizace nových krovů, rekonstrukce starších krovů - revize hromosvodů - výroba, montáž dřevěných a plastových oken. Půjčovna: - ...

Střechy na klíč: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Půjčovna, servis, prodej: - stavební technika - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - vibrační a hutnící technika - řezačky spár - bourací a vrtací technika.

Práce: - malířská - natěračská.

Půjčovna: - stavební nářadí - vrtací kladiva - bourací kladiva - brusky - pily - vysavače průmyslové - vibrační deska - elektrocentrála - topidla - odvlhčovače.

Projekční kancelář. Stavební projekce. Statické posuzování staveb. Projektová dokumentace.

Stavební firma: - bytová, občanská, průmyslová výstavba - rekonstrukce - zateplování.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - občanské stavby - bytové stavby - průmyslové stavby. Opravy, rekonstrukce: - starší objekty. Stavební dozor.

Klempíř, pokrývač. Opravy: - střechy. Provozovna: - Bílovecká 1162/167 Opava - Kylešovice.

Zahradní design z povrchově upravených plechových dílů.

Kovářství. Zámečnické práce. Výroba: - brány, branky - mříže, ploty, zábradlí - krbové nářadí.

Dodávka, montáž: - hliníkové ploty - brany - zábradlí - provětravané fasády.

Prodej, maloobchod: - koberce.

Realizace: - inženýrské sítě - demoliční práce - zemní práce - komunikace - prodej zásypového materiálu. Rekonstrukce bytových jader. Prodej: - topenářský a instalační materiál.

Projektová činnost ve výstavbě: - rodinné domy - kanceláře - bytové domy.