Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Centrum obchodu a služeb: Maloobchodní prodej : - textil - nábytek - stavebniny - stavební bazar. Služby: - opravny ledniček a mrazniček - zámečnictví - malířské a natěračské práce.

Provádí práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Stavební činnost. Rekonstrukce: - koupelena. Drobné stavební úpravy. Zajišťují: - revize elektro - projekční činnost - revize plynu - vložkování komínových průduchů. Kompletní zajištění zakázek. Montáž a oprava: - měřidla.

Prodej a montáž: - systémy pro suchý systém výstavby. Sádrokartony, minerální podhledy, izolační hmoty, stavební chemie. Servis, revize a prodej plynových zařízení. Plynové kotle klasické, kondenzační. Plynové ohřívače vody. Hořáky plynové, olejové. Opravy kotelen.

Prodej práškových barev IGP a Arsonsisi. Nabízíme práškové barvy : -epoxidové -epoxipolyesterové -průmyslové polyesterové. -fasádní polyesterové -akrylátové -polyuretanové -a speciální typy. Poradenská služba v oblasti práškových plastů a pomoc při zavádění práškové technologie. Všechny námi prodávané ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek - schody - altány - dveře - okna - kuchyně.

Stavební práce. Zemní a výkopové práce - ručně i za pomocí techniky. Kompletní příprava terénu pro bazén. Výkop studní, prohloubení studen. Pokládaní zámkové dlažby. Demolice - odvoz sutin, umístění na skládku. Bourání kompresorem. Příprava inženýrských sítí: - výkopy inženýrských sítí (voda, plyn, připojky, atd.). Zednické práce: - ...

Tepelné, hlukové a protipožární izolace. Klempířské práce. Sádrokartonářské práce. Pokrývačské práce. Zednické práce. Kamenictví. Požární ochrany staveb.

Práce: - stavebně zámečnické. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - dílce nových i rekonstruovaných domů - brány, branky, vrata - zábradlí a schodiště - ploty a ohrady z kovových materiálů.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně - dveře (vnitřní, obloukové) - vestavěné skříně - kusový nábytek - interiéry - schodiště. Adresa: - Popská 3, Opava.

Projekce v oblasti investiční výstavby.

Výroba armatur pro: -vodní hospodářství -energetiku -plynařství -petrochemický průmysl. Výroba: -ocelová šoupátka (dle ČSN, DIN, API 600): -DN 50-1200, PN 2, 5-100 -šedolitinová šoupátka (dle ČSN, DIN, DN 300-100, PN 2, 5-10).

Stavebniny: - Opava, Bochenkova ulice - tel.:553625436. Velkoobchod, prodej: - staviva. Stavební materiály: - cihlářské výrobky - sádrové tvárnice - cement - vápno.

Truhlářské, stolařské práce: - výroba nábytku, zábradlí. Zakázková výroba z masivu.

Truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž: - zakázkový, atypický nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - ložnice - skříně (vestavěné, předsíňové) - obložkové zárubně - dřevěné dveře, schodiště, zábradlí a obklady - zahradní altány - ploty, oplocení - terasy, pergoly.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Výroba: - masivní dveře - interiérové dveře - masivní zárubně - vchodové dveře.

Služby: - architektonické - stavební projekce - inženýrské - stavební dozor.

Podlahářské práce. Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - lino - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy. Vyrovnání podlahy.

Autodoprava: - sypké materiály. Prodej a dovoz: - betonové směsi - štěrk - struska - písek - kamenivo - štěrkodrť - okrasný štěrk - okrasné valouny: - malé a velké - světlé - cement. Mezinárodní nákladní autodoprava a spedice.

Výroba a stavba: -krovů -zahradní pergoly a altány -rekonstrukce krovů -plotových polí -zahradní nábytek -stavby na klíč.

Dovoz, prodej: - víceúčelové podlahové desky.

Výroba: - samonosné žumpy - septiky - plastové nádrže - plastové bazény. Prodej: - bazénová technologie.