Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výroba a prodej: - cihly - betonové tvárnice.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Práce: - zednické - zdění, omítky - obkladačské - obklady, dlažby. Rekonstrukce domů. Stavba rodinných domů. Rodinné domy na klíč. Pokládka: - zámková dlažba. Malířské práce. Sádrokartonářské práce: - montáž sádrokartonu. Výstavba plotů - různé typy oplocení. Štukatérské práce. Rekonstrukce, renovace bytových jader, bytové ...

Izolace, hydroizolace: - střechy (šikmé, rovné) - balkóny - terasy. Pokládání, pokládka: - střešní fólie: - PVC, Sarnafil, Flag, Fatra, Sikaplan, Alkorplan - Ekoplast 806 - Fatrapar E - Fatrafol 803, 917, 804, 807, 808, 810, 790 - Stafol 914 - Aquaplast 805 - bitumenové asfaltové pásy: - Soprema - ...

Revize elektro a hromosvodů Montážní činnost, revize nářadí a pod.

Služby: - sklenářství, sklenářské práce - zasklívání oken, dveří, skleníků - rámování obrazů.

Práce: - kamenické - pokládka zámkové dlažby.

Montáž sádrokartonů. Půdní vestavby.

Kompletní dodávky stavebních prací. Rekonstrukce a modernizace objektu. Revitalizace panelových domů. Certifikovaný dodavatel SFŽP v programu "Zelená úsporám". Zateplování domů. Zateplení průmyslových hal a štítů budov. Novostavby na klíč. Oprava: - fasády - historické fasády.

Umělecké stavebnictví. Opravy: - historické památky - vstupní brány - altány - zahradní schody - vodní kaskády. Kamenické práce.

Revize: - elektrické zařízení - hromosvody - elektrospotřebiče - ruční nářadí. Elektromontážní práce. Elektrické přípojky NN. Domovní přípojky.

Stavební firma. - výškové práce - údržba bytového fondu - zednické práce.

Stavební firma: - provedení jednovrstvých sádrových omítek - zateplení fasád - tepelně izolační omítky.

Stolařství, truhlářství. Návrh, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - postele - stoly, židle - kancelářský nábytek. Renovace nábytku. Truhlářské práce.

Maloobchod, prodej: - ruční nářadí - autodoplňky - domácí potřeby - spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahradní technika.

Půjčovna, pronájem: - přívěsné vozíky - střešní boxy - nosiče kol - lešení - střešní nosiče. Zpracování, prodej: - palivové dřevo. Nerizikové kácení stromů.

Klempířské, pokrývačské, tesařské, výškové práce. Rekonstrukce komínů.

Projekční a inženýrská činnost.