Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Průmyslové podlahy. Podlahy: - epoxidové - betonové - Dorsidur - Ucrete - Monal - anhydritové. Realizace nových a sanace starých podlah.

Výroba, prodej: - dětské prolézačky - dětský zahradní nábytek.

Prodej: - zemědělské produkty. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot - prasata. Rostlinná výroba: - cukrovka - ozimá pšenice - jarní ječmen - krmné obilí - mák - ozimá řepka. Služby zemědělskou technikou: - kombajny - řezačka - sklizeň cukrovky - traktor - polní práce. Zámečnické práce včetně povrchové úpravy - ...

Pokrývačské práce. Tesařské práce. Prodej: - krytiny - střešní doplňky - střešní podbití. Instalace a prodej: - střešní okna.

Služby: - instalatérské a topenářské práce, plynařské práce - čištění kanalizací.

Práce: - stavební - zednické - zateplovací - sádrokartonářské. Rekonstrukce koupelen. Stavby rodinných domů.

Zednictví. Zednické práce. Zednické úpravy po výměně oken a dveří, usazení vnějšího a vnitřního parapetu. Zateplení vnějších i vnitřních plášťů budov. Drobné rekonstrukce domů a bytů. Izolace proti vodě - drenáže. Půjčovna, pronájem: - trubkové lešení.

Prodej a montáž: - tepelná čerpadla (země/voda, vzduch/voda, voda/voda). Komplexní služby: - základní poradenství v oblasti úspor energií - vypracování projektové dokumentace a variant řešení pro konkrétní objekt - výběr technicky a ekonomicky optimální varianty pro klienta. Sídlo firmy: - Podvihovská 100/13, Opava - Komárov.

Malířství. Práce: - malířské - natěračské - tapetářské. Malování. Lepení tapet. Nátěry fasád a interiérů. Aplikace protipožárních nátěrů ocelových konstrukcí, krovů a obkladů. Nástřiky stěn, dveří, soklů, obložení nábytku. Kancelář: - Slezská 173, 74726 Rohov.

Práce: - řezání dřeva - řezivo, krovy, trámy, fošny, laťě, desky, hranoly, střešní konstrukce, vše do délky 13m - na zakázku výpočet a kompletní výroba krovů, pergol, dřevěných konstrukcí. Moření dřeva. Dopravu zajistíme.

Pronájem, půjčovna: - montážní plošiny. Jeřábnické práce.

Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - atypické oblouky.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - výrobky z masivu.

Prodej a montáž: - okna - dveře. Zednické práce. Likvidace stavebního odpadu. Autodoprava mezinárodní.

Vodoinstaláterství, topenářství. Práce: - malířské, natěračské, lakýrnické - zednické.

Projekční kancelář (projekce).

Pobočka. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - obklady, dlažby - zdící materiál - železářství - nářadí - suché stavební směsi. Sídlo: - Hlučínská 484/61, Ostrava - Přívoz.

Pobočka. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - tepelné izolace - zámkové dlažby - sanitární technika. Sídlo: - Hlučínská 484/61, Ostrava - Přívoz.

Elektroinstalační práce. Montáž, revize: - hromosvody. Výškové práce.

Výroba, stolařské práce: - schodiště - nábytek z masívu i laminátu - kuchyně - postele - dětské pokoje - vestavěné skříně - stoly - pergoly.

Architektonické služby. Projekční činnost: - stavební. Pobočka: - kancelář Hlavní 149, Opava-Kylešovice.

Stolařství. Výroba, prodej, montáž: - dřevěná okna a dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Projekce: - elektro. Práce: - elektroinstalační.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - schody - dveře - pergoly, ploty - zahradní nábytek - kuchyně.