Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stavební firma. Renovace, výstavba: - zděné rodinné domy na klíč. Kompletní dodávky staveb. Demolice budov. Projekce. Lité podlahy. Stavebniny, e-shop: - Opava, Lukášův mlýn - tel.: 775604353.

Provádíme: - výškové práce horolezeckou technikou a to: - nátěry ocelových konstrukcí - nátěry střech, fasád - malování reklam - klempířské práce, natěračské práce - opravy střešních krytin - tmelení dilatačních spár - čištění fasád, umývání oken - ochrana budov proti dosedání ptactva - nástřik siluet ...

Autoslužby. Nákladní autodoprava. Odvoz, doprava, přeprava: - štěrk, písek, struska, zemina, kameny, palivo, uhlí. Zemní a výkopové práce: - úpravy terénů, bazény, kanalizace.

Dodávky, montáž: - dřevěné venkovní terasy z tropických dřevin a spékaného (thermo) dřeva - dřevěné venkovní obklady a podlahy. Výroba, montáž: - nábytek - zakázkové kuchyně - atypické dveře vnitřní, posuvné stěny, okna a dveře vstupní v euro profilu - vestavné skříně - dětské pokoje, postele a věšákové stěny - dřevěné schodiště ...

Dřevařské závody. Truhlářství. Výroba: - okna - balkónová - dveře - vnitřní - vchodové - dýhované - fóliované - kazetové - palubkové - garážová vrata - dveře s olověnou vložkou - protikhlukové dveře.

Kompletní řešení Všech problémů v těchto základních profesích: zednické, zámečnické, elektro, instalatérské, domácí a úklidové práce.

Truhlářství, podlahářství. Výroba stavebně truhlářská.

Podlahářské práce. Kladení podlahových krytin včetně úpravy podkladu a dodávky materiálů. Plovoucí podlahy. Broušení a lakování parket.

Podlahářství. Podlahářské práce.

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - nábytek na míru.

Projekční činnost. Inženýrská činnost. Poradenská činnost. Zelená úsporám. Program panel. Vizualizace staveb.

Hydroizolace spodních staveb a střech z měkčeného PVC. Stavební činnost.

Řemeslo: - malíř, natěrač - tapetář - sklenář. Provádíme: - malování - lakování - tapetování a sklenářské práce.

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - sádrokartony - izolace - zateplovací systémy - omítkové směsi. Půjčovna: - lešení. Montáž: - sádrokartonu - minerálních podhledů - zateplovací systémy - veškeré zednické práce.

Stavební firma: - truhlářství - zámečnictví - elektro - tesařství - malířství, natěračství - montáž sádrokartónových konstrukcí - montáž plovoucích podlah - provádění dlažeb.

Zednické a obkladačské práce. Zateplování fasád. Přestavba bytových jader.

Stavební projekce. Příprava staveb. Inženýrská činnost.

Vodoinstalatérství. Plynárenství. Topenářství. Sídlo: - Nádražní 105, Mokré Lazce.

Oprava, servis, montáž: - plynospotřebiče. Plynařské práce.

Zámečnictví. Výroba: - zámky - kování.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Sádrokartonářské práce. Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - minerální podhledy - příčky - snižování a zateplení stropů. Zednické práce.