Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kovářství. Kovářské práce. Výroba a montáž: - kované ploty - pojezdové brány, mříže a nerezové zábradlí. Stavebně zámečnické práce.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - stavební prvky z kamene, interiéry a obložení krbů.

Stavební činnost: - revitalizace panelových domů - novostavby - střešní konstrukce, rekonstrukce - výměna oken a dveří - bytová výstavba.

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Kominictví: - revize, kontroly - odběr vzorků spalin - výpočty úletu škodlivin - výpočty poplatků - měření emisí malých zdrojů.

Práce: - malířské - lakýrnické - tapetářské - malování na sklo. Sklenářství.

Řemeslo: - plynař - topenář - vodoinstalatér.

Podlahářství. Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - pergoly - dveře.

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie - rolety - síta proti hmyzu - brány - garážová vrata - okna, dveře.

Výměna armatur a montážní práce na vodovodních a kanalizačních řadech. Realizace vodovodních a kanalizačních řadů. Vyjádření k inženýrským sítím ve správě VaK Hlučín, s.r.o. Likvidace odpadních vod ze septiků a žump. Čištění tlakovým strojem do DN 200. Zemní práce bagrem JCB. Čerpání vody. Vytyčování inženýrských sítí.

Prodej nového a použitého fasádního lešení MJ, Layher, Plettac. Prodej pojízdného lešení Layher. Půjčovna fasádního lešení.

Výroba: - stavební řezivo. Řežeme krovy na míru dle projektové dokumentace. Specializujeme se na krovy a střešní vazby pro novostavby rodinných domů, rekonstrukce, komerční budovy a všechny typy střech.

Prodej: - stavební, demoliční, recyklační technika.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Výroba: - plasty - plastové výrobky.

Truhlářské práce.

Zámečnictví. Svářečské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Pokrývačské, zednické práce.

Stavebnictví: - rekonstrukce - modernizace - zateplování.