THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Společnost PALDY trade s.r.o. zajišťuje konzultace v oblasti rekonstrukcí a staveb včetně zpracování dokumentace k realizaci Vašich projektů. Dále rekonstrukce na klíč, elektroinstalace, vodoinstalace a odpady, modernizaci koupelen, práci se sádrokartonem, malířské práce, podlahy a další.

Výškové práce: - tmelení a impregnace panelů - nátěry střech a konstrukcí - montáže reklam - odstranění sněhu, ledu a rampouchů - čištění okapů - mytí oken. Opravy: - komíny. - dilatační spáry. Demolice: - komíny - budovy. Klempířské práce. E-shop, prodej: - vybavení pro bojové sporty. Kamenná prodejna.

Výroba, velkoobchod, dodávka, prodej: - upevňovací systémy - talířové hmoždinky - spojovací materiál.

TNI GROUP je realitní a investiční skupina, která se zaměřuje na správu nemovitostí, developerské projekty, investice do perspektivních a rostoucích segmentů.

Stavebniny: - Střechy - střešní okna, fólie, střešní krytiny - Interiér - půdní schody, stavební pouzdra - hydroizolace, tepelné izolace - fasády - fasádní profily, polystyren, stěrky a tmely - vše pro SDK, stavbu - nářadí - dům a zahrada.

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - rodinné domy - sportovní stavby - rekonstrukce, zateplování - inženýrské sítě - oprava střech - chodníky, komunikace. Zelená úsporám.

Realizace Hrubých staveb, sádrových a vápenocementových omítek a fasád.

Kompletní elektro a telekomunikační montáže včetně projekce a revizí. Obchod s telekomunikačním materiálem. Elektroinstalace.

Realizace, prodej - gabionové konstrukce, gabiony Stavba - opěrné stěny - zárubní, obkladní a protihlukové zdi - stěny, ploty, treláže Sanace půdních sesuvů Zpevňování krajnic Úprava, regulace - vodní toky

Společnost HB jímky s.r.o. prodává a zajišťuje i montáž vysoce kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí.

Instalatérské a topenářské práce.

Nabízím vám široké spektrum služeb v Ostravě okolí a to především, montáž elektroinstalace bytů montáž elektroinstalace rodinných domů, rekonstrukce bytů – sádrokartony.

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou a strojním obráběním, stavebním a strojním zámečnictvím. Vyrobíme na míru menší ocelové konstrukce, ocelové schody, zábradlí a jiné zámečnické výrobky, vše včetně montáže. Provádíme kompletní výrobu menších ocelových konstrukcí Branek a brán jak posuvných, tak i dvoukřídlých, jejich následnou montáž, ...

Velkoobchod: - dveře, okna - dřevěná eurookna - plastová, hliníková - garážová vrata - žaluzie, rolety - parapety.

Specialista na stavební úpravy ve stavebnictví: - malby a nátěry interiérů - malování bytů - malířské a natěračské práce - zateplování fasád. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - míchání barev - penetrace, termoizolační materiály - nářadí pro malíře, natěrače, lakýrníky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koupelny - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany, baterie, WC, umyvadla - koupelnový nábytek - sprchové kouty - koupelnové "žebříkové" radiátory - zrcadla.

Komíny, kominické práce: - frézování - vložkování, revize - rekonstrukce a výstavba nových komínů Dodávka, prodej: - kamna - krbové vložky

Rekonstrukce interiérů: - půdní vestavby - vodoinstalace - elektroinstalace - tepelná izolace.

Nabízíme: - veškeré malby interiérů včetně nástřiků na omítky - nátěry oken, dveří, nábytku včetně fládru - nátěry kovových prvků, střech, okapů a podlah - nátěry fasádními barvami včetně dodání lešení. Práce: - malířské, natěračské.

Prodej, maloobchod: - keramické dlažby, obklady - koupelny, podlahy, kuchyně, bazény - výrobky z přírodního kamene - přírodní kámen - mramor, žula, pískovec - kuchyňské desky, pulty, stoly, krbové římsy, pomníky.

Lomvi na svém eshopu nabízí potřeby k cestování, dětské zboží, vybavení do kuchyně, koupelny a další.

Společnost Wonder Stav s.r.o. zajišťuje komplexní sanaci vlhkého zdiva.

Internetový obchod nadum.cz se stavebním materiálem. Prodej střešních oken, fólií a membrán, krytin pro ploché a šikmé střechy, izolací, stavebních prvků pro interiér a exteriér.

Společnost Ekodoma s.r.o. se specializuje na pozáruční servis plastových oken a dveří.

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...