THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Firma STAVOSTA OSTRAVA s.r.o. provádí výstavbu RD, zateplování a rekonstrukce objektů, ale také zemní práce, výkopy, kanalizace.

Společnost PASIVNÍ DOMY MORAVA s.r.o. Vám zajistí stavbu pasivního domu, která má minimální tepelné ztráty.

Firma Saton servis, s.r.o.realizuje práce v několik oborech - stavení práce, kovovýroba. Dále provozuje půjčovnu strojů - jeřábů, Tatry a dalších, a také poskytuje služby pneuservisu.

Elektromontáže, elektroinstalace. Práce: - elektromontážní, elektoinstalační. Montáž, projekce, revize: - elektrická zařízení - inteligentní domovní elektroinstalace Moeller. Výroba: - rozvaděče. Montáž: - vzduchotechnika - audiovizuální technika.

Společnost Stavby COMPLET s.r.o. poskytuje širokou nabídku v oblasti komínů jako je vložkování komínů, stavby komínů, zdění komínů, kominické práce, revize a čištění komínů, autorizované měření spalin, frézování komínu, montáž třísložkových a samostatných komínů všech velikostí a pro všechny typy paliv. Jsme výrobcem vlastního komínového ...

pbcable je dodavatel prémiových kabelů a příslušenství

Firma Alvistav s.r.o.se specializuje na stavbu domu na klíč, dále rekonstrukce, zemní, výkopové, bourací práce v celém Moravskoslezském kraji.

Jsme renomovaná firma s dlouholetými zkušenostmi v oblasti dokončovacích prací, specializujeme se na široké spektrum služeb. Naše nabídka zahrnuje: dokončovací práce štukové omítky malířské práce bouračské práce výkopové práce dlažební práce Díky našemu týmu zkušených profesionálů jsme schopni přistoupit k jakémukoli projektu s pečlivostí, ...

KPTECH, s.r.o. Ostrava. Certifikát jakosti: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN 14001:2005 ČSN OHSAS 18001:2008 Certifikátu v oblasti katodové ochrany ČSN EN 15257:2007 Certifikát pro výstavbu, provoz a údržbu protikorozních zařízení GAS - G -0

Společnost Kemada Tech se zabývá instalací a následným servisem fotovoltaických systémů.

Zpracování plechů: - CNC vysekávání (řez CNC laserem) - CNC ohýbání. Svařování černého a nerezového materiálu (ocel, nerez, hliník a jeho slitiny). Zámečnická výroba. Lakování (práškové, mokré). Provozovna: - Hranická 505, 75361 Hranice - Drahotuše.

Firma REENGO a.s. se zabývá řízením a financováním projektů s vysokou přidanou hodnotou a společenským přesahem.

Podlahy Zbránek s.r.o. je firma působící na Severní Moravě, s poskytujeme profesionální služby pro Vaše podlahy. Zajistíme poradenství a pomoc při výběru podlahové krytiny.

Společnost L2 fasády s.r.o. projektujeme výjimečné opláštění budov. Naše specializace spočívá v designových provětrávaných fasádách z kompozitních materiálů, což dává vašim projektům jedinečný vzhled.

Společnost T & S Ostrava s.r.o. se zabývá analýzami rizik strojních zařízení a linek, včetně průmyslových, dále pak projekčními pracemi (EPLAN P8), realizačními, výrobními, obchodními a servisními službami v profesích elektro a MaR. Dále zajišťujeme odborné poradenství a autorský dozor. Sídlíme ve městě Klimkovice na adrese 30.dubna ...

Oprava, servis: - elektronické a lampové příslušenství k hudebním nástrojům - hudebních nástrojů, snímačů, aparatur pro hudební nástroje, zesilovačů, efektů, částí PA systémů, DJ techniky...atd.

Jaroslav Tomala provádí servis oken, montáž žaluzií, alarmy.

Pavel Kohutek se zabývá malováním bytů, rodinných domů, kanceláří a společných prostorů.

Společnost Moskala Stavební s.r.o.je stavební firma specializující se na rekonstrukce rodinných domů, novostavby rodinných domů, zateplování. Dále provádíme výkopové a zemní, geodetické práce, projekční činnost, stavební dozor a další.

Čalounictví a truhlářství Kupka. Výrobce značkového sedacího nábytku ex CORDE. Výroba, prodej, oprava: - sedací soupravy, konferenční křesla, pohovky, ušáky. Práce: - čalounické - restaurátorské - truhlářské.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Společnost IZOUN, s.r.o. zajišťuje prodej ručního elektrického nářadí a domácích elektrických spotřebičů značky Bosch.

Velkoobchod - voda, topení, plyn: - instalatérský materiál. Koupelnové studio. Prodej: - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty - baterie - obklady, dlažby - koupelnové doplňky.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.