THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Pila: - pořez dřeva, dříví. Výroba, prodej: - řezivo, řeziva.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Export, výroba, velkoobchod: - malířské špachtle, stěrky, zubové stěrky, malířské škrabky, zednické stěrky, odrezovací stěrky - drobné kuchyňské nerezové náčiní - nábytková kluzná kolečka - středové osy, hřídele pro jízdní kola.

Realizace vodoinstalatérských a topenářských instalací a tepelných čerpadel. Dodávka tepelných čerpadel.

Firma Komenda Střechy s.r.o. se sídlem v Šenově v okrese Ostrava se již od roku 2007 zabývá veškerými klempířskými, tesařskými a pokrývačskými pracemi. Součástí naší činnosti jsou dále také hydroizolace střech, dodávky a montáže hromosvodů, nátěry střech, montáž oken Velus a další. Naše služby: - klempířské práce - pokrývačské práce - PVC ...

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Společnost KROSMA stav s.r.o. provádí zemní, výkopové a bourací práce.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Společnost Filip Boháč nabízí výkopové práce. Rychlá a přesná práce univerzálním strojem KX61-3 Kubota v maximálním rozsahu a využití. Výkopové práce: - výkopy základů - bourání drobných staveb - inženýrské sítě - terénní úpravy a další.

Výroba, prodej, servis: - kotle na biomasu HAMONT - dopravníkové systémy paliva - kontejnerová řešení - prodej náhradních dílů.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Naše firma KBN nátěry se věnuje profesionálnímu čištění a nátěru střech, fasád, dlažeb a výmalbě interiérů. A v čem tkví naše konkurenční výhoda? Každý z našich pracovníků je profesionál s více než desetiletou praxí. Díky tomu nabízíme skutečně odborný přístup, rychlost a špičkové služby.

Výroba a prodej: - nábytek - židle - křesla - kovový nábytek - dílenský nábytek - šatní skříně - kartotéky - zahradní nábytek - hotelový nábytek

Naše firma, sídlící v Ostravě, vám nabízí: vodoinstalace, kompletace zařizovacích předmětů, kanalizační a odpadní rozvody, topení, ústřední vytápění, solární zařízení, tepelná čerpadla, instalatérské práce, tlakové rozvody vzduchu, dodávky ohřívačů-ocel, plast, nerez, montáž a výměnu vodoměrů, montáž a výměny kotlů - kompletní ...

Vývoj, výroba, dodávka, oprava, servis: - nářadí - strojní zařízení a technologie určené pro uhelné hornictví a dobývání hornickým způsobem.

Centrum pro chovatele ryb: - poradenství pro chovatele - projektování, realizace interiérových a zahradních rybochovných systémů. Rekultivace, realizace: -malé vodní elektrárny.

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - profesionální nářadí, stroje - nástroje, i diamantové - brusivo - kotevní, svářecí a zahradní technika - elektrocentrály.

Naše společnost kompletně zajistí instalaci topných systémů, kupříkladu podlahového vytápění. Vytvoříme projekt, dodáme potřebné zařízení a provedeme samotnou realizaci.

Kamenictví Martin Vachtarčík je vaším spolehlivým partnerem pro vše, co souvisí s kamenem. Naše rodinná firma sídlí na adrese 1. května 268/34, Ostrava - Polanka nad Odrou. Jsme hrdí na naši práci a vášeň pro kamenické řemeslo. Provádíme kamenické práce všeho druhu, mezi které patří montáž, demontáž a rekonstrukce hrobů, výroba a usazení ...

Výroba: - ocelové konstrukce. Dodávka, montáž: - údržba strojně technických zařízení a celků - dodávky náhradních dílů pro technologická zařízení - rozvody technologických látek pro zemní plyn, vzduch - rozvody pro hydrauliku vzduchotechniky - ocelové konstrukce dopravních a potrubních mostů, plošin, lávek - rekvalifikace jeřábových ...

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.