THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Poradenství, projekce, instalace, oprava, servis: - solární panely. Komplexní dodávka: - fotovoltaické elektrárny na klíč (sluneční). Energetický audit.

Projekční činnost ve výstavbě. Stavby, rekonstrukce, opravy: - rodinné domky - novostavby, přístavby, nástavby, půdní vestavby, přípojky - koupelny na klíč, bytová jádra - rekonstrukce - ploché střechy. Práce: - pokrývačské - klempířské - izolatérské - zámečnické - sádrokartonářské - obklady, dlažby.

Prodej, montáž: - schodiště - modulové, celodřevěné, vřetenové - okna - střešní, plastová, dřevěná, eurookna - dveře.

Montáž, údržba, revize: - elektro - vyhrazené lektrické zařízení. Elektrikářské, elektroinstalační práce.

Výroba, montáž, výměna: - bezpečnostní dveře NAPAKO - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - žaluzie - vertikální, horizontální. Revitalizace panelových domů. Programy Panel a Zelená úsporám.

Pobočka - Divize Doprava. Poskytování plného dopravně-mechanizačního servisu a realizace zakázek v oblasti zemních prací. Přeprava, doprava nákladní. Zemní práce.

Pobočka - Závod ISO. Stavební práce, stavby: - dopravní - pozemní - vodohospodářské - ekologické - liniové potrubní stavby.

Pobočka - Závod UNIPS. Výstavba, stavby: - průmyslové - občanské - sociálně-zdravotní - bytové.

Výroba, prodej: - dveře - interiérové, protipožární, bezpečnostní. Montáž, servis: - bezpečnostní a karetní systémy.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - revitalizace bytových domů - dřevostavby - nízkoenergetické domy - rekonstrukce - zateplování - výměna oken - strojní omítky.

Pobočka. Komplexní služby v oblasti revitalizace panelových domů. - stavba a rekonstrukce bytových i rodinných domů. Centrála: - Smetanova 1075, Vsetín.

Dodávka: - lité a speciální betony. Provádíme: - lité cementové podlahy - lité anhydridové podlahy - monolitické stropy - základové desky - výstavba hrubých staveb - dřevostavby - zámkové dlažby - bourací práce - ruční a strojní výkopy.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - doplňkový sortiment: rolety, žaluzie, okenní parapety.

Výstavba, stavba: -nízkoenergetické dřevěné rodinné domy. -pasivní rodinné domy.

Výroba: -mostní a silniční zábradlí - oplocení průmyslových objektů - výroba ocelových konstrukcí

Zeteplování, izolace. Stavba: -všechny typy střech. Práce, řemeslo: -tesařské, tesař -klempířské, klempíř.

Stavební činnost: - podzemní stavitelství - rekonstrukce domů, bytů - revitalizace panelových domů.

Společnost STOMIX je jeden z předních českých výrobců a dodavatelů zateplovacích systémů. Výroba, dodávka, velkoobchod: -stomixTHERMalfa (systém na bázi desek z pěnového polystyrenu) -stomixTHERMbeta (systém na bázi desek z minerálních vláken) -AlfaDEKOR, BetaDEKOR -fasádní nátěry GamaDEKOR -barvy pro interiér i exteriér, základní ...

Výroba, montáž, oprava, servis: - septiky - žumpy - přečerpávací stanice - odlučovače - tuky, ropné látky - domovní čistírny odpadních vod - vodoměrné šachtice - plastové vodojemy a kanalizační šachty.

Stavba, stavební činnost: - nízkoenergetické a pasívní montované domy na klíč vč základové desky . -Certifikovaná výstavba - Cech suché výstavby - kompletní tesařské a sádrokartonářské práce, zateplení RD.

Tesařské práce. Půdní vestavby. Bytová jádra. Novostavby. Sádrokartony.

Dodávka - betonové směsi dle požadavků objednatele - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - výrobky z betonu pro dokončovací úpravy – zámková dlažba - stavební dříví. Služby - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - úklidové služby - opláštění budov - rozvody vody a odpadu včetně ÚT - zateplování světlíků a bazénů - ...

Projektová činnost ve výstavbě -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a ...

Plastová okna, stavební práce, výstavba rodinných domu, hydroizolace střech, doplňky k oknům .