THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Služby: - zemní a výkopové práce - terenní úpravy - bourací práce, demolice - meliorační práce. Výstavba: - inženýrské sítě.

Pobočka. Prodej, servis: - stavební stroje a přístroje - technika na úpravu betonu - technika na hutnění zeminy a asfaltu - bourací technika - obslužná technika (čerpadla, generátory, topidla, odvlhčovače vzduchu) - kolové nakladače. Sídlo společnosti: - U plynárny 1456/103, Praha 10 - Michle.

Zámečnické práce. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová, hliníková okna a dveře - eurookna - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Stavba: - zahradní domky - pergoly. Stolařství. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - věstavěné skříně - dětský nábytek - atypický nábytek na míru. Pokládání plovoucí podlahy.

Velkoobchod, prodej, výroba: - stavební materiál - betonové poklopy, kanalizační šachty - ploty - meliorační šachtice - betonová dlažba - obrubníky a dílce pro stavby komunikací.

VÝROBA, PRODEJ: -DLAŽBA -DÍLCE PRO STAVBY KOMUNIKACÍ A TERÉNNÍ ÚPRAVY -DÍLCE PRO BETA NÁDRŽE A ŠACHTY -BETA nádrže -DÍLCE PRO BYTOVOU A OBČANSKOU VÝSTAVBU -PRVKY PRO MĚSTSKOU A ZAHRADNÍ ARCHITEKTURU -BETA blok -BETA sloup -ZÁVODY -PRODEJNY.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební řezivo - OSB desky - dřevěné palubky, lišty - krovy, latě - palivové dříví - KVH hranoly - stavební chemie - nátěrové hmoty.

Nákup a prodej palet EUR, prostých 1200x800, atypických rozměrů nových i použitých, dřevěné bedny, zámořská balení, nádstavby na palety. Prodej: -řezivo.

Tesařské práce. Výškové práce.

Společnost J&R renovation s.r.o. zajišťuje drobné stavební práce, lakýrnické a natěračské práce, úklidové služby.

Voda, topení, plyn. Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické a pasivní domy

-Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby Hostinská činnost Zednictví

Stavební firma, výstavba: - pozemní a inženýrské stavby - výměna oken a dveří.

Stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - administrativní budovy. Zateplování fasád, výměna oken. Práce, řemeslo: - obkladačské.

Výroba: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - zimní zahrady. Program Zelená úsporám.

Specializovaný internetový obchod se zaměřením na bílé zboží, domácí spotřebiče, elektroniku, počítače, fotoaparáty, nářadí a chovatelské potřeby. V široké nabídce najdete kvalitní ledničky, pračky, myčky na nádobí atd. Objednávat můžete také LCD televize Sony, Samsung, LG atd. domácí kino a videokamery. Nabízíme vlastní dopravu, bezplatnou ...

Finanční služby: - nebankovní půjčky a kontokorentní úvěry na zástavu nemovitostí - hypoteční úvěry - půjčky na přestavby domů, bytů, chat. Realitní činnost. Výkup, prodej: - reality, nemovitosti. Výstavba: - dřevostavby, rodinné nízkoenergetické domy na klíč. Sídlo: - Jubilejní 620/97, Ostrava - Hrabůvka.

Pobočka Ostrava. Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

-Broušení technického a šperkového kamene -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba neelektrických ...

Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce Služby: -projektování -zajišťování pozemků