THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Rekonstrukce koupelen, bytů, domů. Malířské práce. Renovace stěn celoplošným stěrkováním. Nátěračské práce. Sádrokartonové stropy, příčky, půdní vestavby. Obklady a dlažby. Nátěry a opravy fasád. Mytí fasád

Montáž a rekonstrukce: - rozvody plynu - potrubí - kotle - plynové, na tuhá paliva - radiátory - bojlery - kanalizace - elektrorozvody. Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační.

Kompletní servis: - výtahy. Eletroinstalatérské práce. Vedení účetnictví. Vodoinstalatérské práce. Zámečnické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny. Sídlo firmy: - Nádražní 916/11, Karviná - Fryštát.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Firma David Pamula nabízí veškeré zednické práce. Provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, bytová jádra a mezi naše činnosti patří i sádrokartonářské a obkladačské práce či pokládka exteriérové i interiérové dlažby. Zednické, stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů, komerčních prostor - bytová jádra - obklady, dlažby - ...

Společnost GREENCZECH ENERGY s.r.o. se specializuje na realizaci fotovoltaické elektrárny na klíč. Od dodávky až po vyřízení dotace.

Prodej, servis, pronájem: - stavební stroje WACKER, HUSQVARNA, PARTNER, BOSCH, SCHWAMBORN, MEDVED, HONDA, BOMAG, Heller, SUBARU. - nářadí - diamantové nástroje Půjčovna: - tel.:731779049 - elektrocentrály, frézy a brusky na beton, vibrační pěchy a desky, ponorné vibrátory, bourací a vrtací kladiva, řezání a ...

Projekce, dodávka, montáž, revize, opravy: Ústřední vytápění-kov, plast, měď: -podlahové topení-CUPROTHERM, UNIVERSA, TTI -výměníkové stanice, kotelny -horkovody, parovody -měření a regulace-výměníkové stanice, patky domů -měření páry a kondenzátu. Vodoinstalace, instalatér-kov, plast, měď: -hlavní ...

Zabýváme se výrobou a montáží samonosných posuvných bran, křídlových bran, branek a plotových výplní. Zakázková výroba menších ocelových konstrukcí.

Stavební firma VASIA CZ s.r.o. realizuje občanské stavby, provádí bytovou výstavbu, revitalizaci.

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž zabezpečovacích systémů, kamer a hromosvodů.

Rekonstrukce domů a bytů - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - elektroinstalační práce - malířské práce.

Klempířství a pokrývačství GAUBE - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - hydroizolace plochých střech - zateplování střešních plášťů - výroba a montáž okapů a svodů - výroba a montáž úžlabí - oplechování komínů - montáž střešních oken a světlíku.

Stavební činnost - zednické a bourací práce - rekonstrukce domů a nebytových prostor - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - malířské práce.

Marek Svěntý zajišťuje stavební práce - zednické práce - zateplování - sádrokartonářské práce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž elektrických zařízení - revize a opravy elektroinstalací - montáž a opravy hromosvodů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - obklady, dlažby

Vodohospodářské stavby: návrhy, příprava a realizace: - ohřev vody pomocí výměníkových stanic či samostatných topných okruhů - bioplynové stanice - vypracování kompletního projektu - instalace průmyslových chladících systémů na klíč včetně zhotovení potrubních tras chladící kapaliny - tlakové systémy kapalin - čerpací systémy pro ...

Služby: - automatizace průmyslových procesů - měření a regulace neelektrických veličin - slabo i silnoproudé rozvody, elektrorozvody - záruční i pozáruční servis - revize elektro, elektrické zařízení.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, montáž, servis: - plastová okna, dveře - fiberglassová okna - dřevěná okna a dveře - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Činnost: - projektová, projektování, projekce - inženýrská. Architekt.

Zabýváme se elektroinstalací v bytech, rodinných domech, společnostech; projekce, instalace datových sítí včetně sofwaru; instalace domácích telefonů a zvonkových tabel, zajišťujeme servis prodejen a firem; elektro revize; projekce, realizace a revize hromosvodů; elektro projekce; návrhy a realizace kamerových systémů a čidlového osvětlení. Dále ...