THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výškové práce. Služby: - natěračské, montážní, deratizační, demoliční, zednické a havarijní práce - rekonstrukce střech - mytí oken - shoz sněhu a rampouchů

Tvorba: - geografické systémy, digitální mapy. Projekce v hornictví a v investiční výstavbě. Posuzování vlivů na životní prostředí. Inženýrská činnost. Výkon dozoru investora.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vybavení koupelny - předsíně - dětské pokoje - vestavěné skříně - věšákové stěny - kancelářský nábytek - atypický nábytek na míru.

Komplexní dodávky: - plyn, voda, topení, parovody - odpady, kanalizace - bazény, jímky.

Malířské a natěračské práce: Pro malování bytů, kanceláří, schodišť. Dekorační nátěry: - omyvatelné, snadno se přetítají, zvyšují výsledný estetický dojem. Nátěry fasád.

Dodávka a montáž kuchyní, kuchyňských linek, vestavěných skříní, dveří, podlah. Truhlářské práce.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - stavební práce - voda, topení, plyn. Koupelnové studio, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby.

Práce, činnost: - zámečnictví - výroba, montáž lehké ocelové konstrukce - brány - mříže - zábradlí

Dodávka, pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linoleum - čistící zóny - plovoucí podlahy. Renovace schodišť. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek. Montáž: - žaluzie, rolety, markýzy, sítě prtoi hmyzu. Sídlo firmy: - Staňkova 232/16, Ostrava - Výškovice.

Stavební firma, výstavba: - haly a průmyslové objekty - revitalizace panelových domů - sanace a zateplení objektů i rodinných domů - výměna oken, dveří - rekonstrukce, přestavby bytů.

Reklamní činnost: - polepy firemních automobilů, reklamních poutačů, stojanů, tabulí, firemních štítů - reklama na auto - reklamní tabule - tisk

Zedník, zednické práce. Zdění příček a obvodových zdí, vnější a vnitřní omítky. Práce: - opravy a nátěry fasád - malířské práce bytů a interiérů . Obkladačské a dlaždické práce.

Instalatérské a topenářské práce: - rozvody plynu a vody - instalace podlahového topení - čištění, rekonstrukce a instalace kanalizace. Servis: - plynové spotřebiče.

E-shop: - elektrické nářadí - gola sady - svářecí technika - brusky - zahradní nářadí - zednické a malířské nářadí - spojovací materiál - čerpadla.

Společnost Chomit, a.s. vyrábí a zajišťuje dodávku mozaikových omítek.

Stavební projekce. Inženýrská činnost. Projekce: - čerpací stanice PH.

Projektová činnost ve výstavbě: - projektová dokumentace - projekty vodohospodářských staveb (vodovod, studny) - dřevostavby - střešní krovy.

Společnost Jozef Dužda nabízí realizace zámkové dlažby, obrub, palisád, kamenných zdí, teras a plotů. Provádí také bourací i výkopové práce či terénní úpravy.

Velkoobchod - železářství - řeziva, oken a dveří - barvy, laky, ředidla Nákladní doprava Stavební činnost Půjčovna strojů a nářadí Prodej, servis, pronájem kompresorů Prodej a dělení hutního materiálu Prodej stavebního materiálu Zahradní architektura Pneuservis Dřevostavby Centrum bezpečné jízdy

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - ČOV - vodovody, kanalizace, plynovody vč. přípojek - zemní práce.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Práce: - elektromontáže - elektroinstalace.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - montáž sádrokartonů - výstavba domů.