THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
E-shop: - elektrické nářadí - gola sady - svářecí technika - brusky - zahradní nářadí - zednické a malířské nářadí - spojovací materiál - čerpadla.

Společnost Chomit, a.s. vyrábí a zajišťuje dodávku mozaikových omítek.

Stavební projekce. Inženýrská činnost. Projekce: - čerpací stanice PH.

Projektová činnost ve výstavbě: - projektová dokumentace - projekty vodohospodářských staveb (vodovod, studny) - dřevostavby - střešní krovy.

Společnost Jozef Dužda nabízí realizace zámkové dlažby, obrub, palisád, kamenných zdí, teras a plotů. Provádí také bourací i výkopové práce či terénní úpravy.

Velkoobchod - železářství - řeziva, oken a dveří - barvy, laky, ředidla Nákladní doprava Stavební činnost Půjčovna strojů a nářadí Prodej, servis, pronájem kompresorů Prodej a dělení hutního materiálu Prodej stavebního materiálu Zahradní architektura Pneuservis Dřevostavby Centrum bezpečné jízdy

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - ČOV - vodovody, kanalizace, plynovody vč. přípojek - zemní práce.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Práce: - elektromontáže - elektroinstalace.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - montáž sádrokartonů - výstavba domů.

Zednické a obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - pokládka dlažby.

Rekonstrukce koupelen, bytů a interiérů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - elektrikářské a elektroinstalační práce - malířské a natěračské práce - bourací práce.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.

Střechy PD Vám zařídí dodávku a montáž střešních a klempířských prvků, montáž střešních oken.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Rostislav Lichý provádí zemní, výkopové práce traktorbagrem.

Statická a projekční kancelář - statické posudky - návrhy a statické posudky konstrukcí všech materiálů - statické výpočty základů staveb - projekční činnost, projekty - vizualizace.

Nabízím zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu mříží, bran, branek, dveří, zastřešení, zádveří, plotů, zábradlí. Provádíme také rekonstrukce a opravy.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Prodej: -koupelny, koupelnový nábytek -vany, umyvadla -záchody -baterie -obklady -dlažba. Pobočka, prodejna: Vikýřovice 166, 78313, Šumperk Tř. T. Bati 377, 76502, Otrokovice Pavelkova 2, 77900, Olomouc.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment - materiály pro klempíře, pokrývače: - plechy, žlaby, kolena, rohy, nářadí, spojovací materiály, čela - BRAMAC, CEMBRIT, TONDACH, KM BETA, RANNILA, IKO, JUTA, HPI, ROBEX, FAKRO, VELUX.

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC podlahy - koberce. Práce: - podlahářské.

- Izolatérství - Klempířství a oprava karosérií - Malířství, lakýrnictví a natěračství - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - Pokrývačství, tesařství - Poskytování technických služeb k ...

Projekční kancelář Dotační servis NZÚ Inspektor nemovitostí Energetické poradenství

Stavební firma KR OSTRAVA a.s. zajišťuje výstavbu: - inženýrské sítě, kanalizace - dopravní stavby - chodníky, cesty, silnice, komunikace - ČOV - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce. Zajištění a likvidace důlních děl.