THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby. Stavební projekce, projektování staveb. Projekční služby: - vypracování návrhu - studie, prováděcí projekt. Projektová dokumentace: - územní, stavební řízení - skutečné provedení stavby - provedení stavby. Pasportizace, zaměření stávajících objektů. Hrubé propočty stavby, položkové a slepé ...

Elektromontáže a elektroinstalace slaboproudu, silnoproudu, MaR, automatizace. Provádíme datové sítě, strukturované a optické kabeláže. Komplexní služby v oblasti elektroinstalací, měření a regulace, automatizace. Výroba: - rozvaděče. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

Společnost NeoBau Trade s.r.o. je dovozcem produktů srbské cihelny Univerzum na český a slovenský trh. Dodávají stavebním firmám materiály přímo na stavbu v požadovaném termínu a dohodnutém množství.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače - akumulátory, baterie - nabíječky, měniče napětí - měřící přístroje, meteostanice - páječky, pájecí stanice - reproduktory, sluchátka - žárovky, LED, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Návrh, dodávka: - ekologické systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle na biomasu - zplyňovací kotle. Práce: - topenářské - plynoinstalační - vodoinstalatérské - vzduchotechnické, klimatizační - plynařské - kanalizace budov - regulace ústředních vytápění. Distribuce tepelné energie.

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

THIRD SOLUTION s.r.o. se zaměřuje na prodej parotěsné a propustné izolace, podlahové izolace, izolace se zvýšenou protipožární ochranou a příslušenství.

Firma se zabývá montáží fotovoltaických elektráren. Instalaci provádíme do 60 dní. Zajistíme vyřízení dotací. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Instalace solárních systémů na míru.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - typové cihlové rodinné domky. Stavební projekce. Provozovna: - Kaminského 586/119, Ostrava - Nová Bělá.

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Revize, kontroly, servis - plyn, elektro - plynová zařízení - elektroinstalace - tlaková zařízení - kontrola spalinových cest - oprava plynových kotlů.

Kominictví: - kominické práce - vložkování komínů pro všechny druhy paliva - rekonstrukce a výstavba komínů - frézování komínových průduchů. Pobočka: - Na Návsi 225, 747 14 Ludgeřovice

Stavební firma: - rekonstrukce - stavby na klíč - zateplení fasád.

Odpady - nakládání, recyklace: - polystyrenový odpad. Výroba: - polystrenová drť a Ekostyren (stavební prvky, hmoty). Ekostyren: - lehký beton - tepelné a zvukové izolace - tepelně izolační beton - plnivo do betonu - přísady do malt a betonu. Provádíme: - lité podlahy - anhydrit, pěnobeton, polystyrenbeton, lité cementové potěry ...

Výroba, prodej, montáž: - okna - dřevěná, eurookna, dřevohliníková - dřevěné vstupní dveře - dřevěné vchodové dveře - dřevěná eurookna - dřevohliníková okna a dveře - balkónová okna a dveře - francouzská okna - stěnové systémy oken a dveří DAKO - HS portály - HEBE SCHIEBE - horizontálně posuvná okna - do boku posuvná okna a ...

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek, kanceláře, - zakázková výroba nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - laminátové podlahy - dřevěné 3vrstvé podlahy - parkety, mozaiky, zámecké podlahy - masivní palubkové podlahy - koberce, PVC, korek.

Výroba, prodej, montáž, záruční a pozáruční servis : - vrata - sekční, výklopná, rolovací, posuvná - vjezdové brány - pojezdové, nesené, křídlové Internetový obchod s kamennou prodejnou : - pohony pro garážová vrata a vjezdové brány - dálkové ovládání, příslušenství, doplňky a náhradní díly - kování, příslušenství, doplňky k ...

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.