THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

IZONEX Group s.r.o. se zaměřuje na zateplování, foukanou izolaci a sanaci - krémovou injektáž.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Color služby s.r.o. se zaměřuje na prodej barev, zateplení, izolace, fasád, omítek, stavebních profilů, kotevní techniky a mnoho dalšího.

OKNA TPK s.r.o. zajišťuje prodej: - plastových oken a dveří - hliníkových oken a dveří - střešní okna, garážová vrata - žaluzie - balkónové a posuvné systémy

Společnost Lee Row, s.r.o. se zaměřuje na stavební a výkopové práce, rozvody elektra a vody, vzduchotechniku, osvětlení, zabezpečovací systémy a kolaudaci.

Pavel Struminský se zaměřuje na zámečnictví, nouzové otevírání dveří, montáž a servis zámků, kování a mříží.

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Provádíme strojně hlazené betonové podlahy, lité anhydritové i cementové podlahy.

Jsme stavební firma s mnohaletými zkušenostmi. Hledáte firmu, která se věnuje výstavbě rodinných domů i průmyslových staveb? Potom se na nás neváhejte obrátit. Naše portfolio služeb nabízí výstavbu zděných domů, nebytovou výstavbu, průmyslové stavby, rekonstrukce i realizace interiérů. Vaší stavbě se budeme věnovat od povolení až po ...

Prodej, e-shop: - nerezové komínové vložky - komíny nerezové izolované, pro turbo a kondenzační kotle, keramické komíny - komínové hlavice - redukce - kouřovody - prodloužení stávajících komínů

Stavební společnost zajišťuje výstavbu a rekonstrukce střech, izolace staveb. Provádíme klempířské, tesařské a pokrývačské práce. Půjčovna manipulační techniky Böcker.

Stavební činnost, rekonstrukce inženýrských sítí, výkopové, demoliční a zemní práce, úpravy terénu, realizace zámkových dlažeb. Stavby pro energetiku, liniové stavby (vodovody, kanalizace, komunikace a další). Certifikace podle normy ISO9001.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - švédské ocelové střešní krytiny - okapové systémy, okapy - střešní okna - příslušenství.

Společnost S4-Stavební, s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá projektováním a výstavbou investičních celků, a to především realizací na železobetonové a ocelové konstrukce, včetně obvodového vnějšího i střešního pláště. Dále se zabýváme výstavbou mrazírenských a chladírenských provozů, požárních a vnitřních příček a stropů tvořených ...

Výroba: - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vestavěné skříně.

Vrata Hörmann, Kružík, rolovací vrata, samonosné brány, ploty, rolety, žaluzie.

Rekonstrukce a zakládání staveb především na Moravě a ve Slezsku, ale u v rámci celé České republiky. Firma provádí rekonstrukce bytů a rodinných domů, realizace základových desek.

FVA Solar s.r.o. dodává fotovoltaické elektrárny na klíč. Pomůžeme se získáním státní dotace pro realizaci fotovoltaiky. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis námi instalované fotovoltaické elektrárny. Poskytujeme také energetické poradenství, kdy Vám pomůžeme s výkupem přebytků z Vaší elektrárny.

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

Energetický specialista. Hlavním předmětem činnosti je energetická náročnost a kvalita budov ve všech fázích životního cyklu, do kterého dále patří: Návrh a optimalizace energetických systémů budovy; Energetický audit; Energetický posudek; Energetická studie; Stavebně technický průzkum nemovitosti; Zpracování podkladů pro dotační programy; ...

Stanislav Žydel se zaměřuje na rekonstrukce domů, bytů a chatek, realizuje bezbariérové i klasické koupelny a provádí elektroinstalační, vodoinstalační a zednické práce.

Společnost European Welding Institute s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby týkající se svařování, realizaci staveb a stavebního dozoru a na oblast tlakových, zdvihacích, elektrických a plynových zařízení.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...