THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby - poradenství, realizace a kreativní tvorba interiérů - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce.

Montáž: - výtahy - invalidní plošiny - eskalátory Práce: - elektroinstalace

Výroba, dodávka, montáž, servis - bodové, pásové a sedlové střešní světlíky - přetlakové a požární klapky do vzduchotechniky.

Výroba, montáž, prodej: - okna, dveře-plastová, hliníková, dřevěná - zastoupení firmy VEKA. Návrh, realizace: - krby-vnitřní, venkovní. Zelená úsporám.

Truhlářství. Výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a kaváren.

Svařováním PVC fólií. Prodej, rekonstrukce: - bazény - bazénové technologie.

E-shop: - LED ovladače - LED profily - LED panely - LED pásky - LED zdroje - příslušenství Výdejní místo: OKC II, Jožky Silného 2349/9 Kroměříž

BETONEX s.r.o. se zaměřuje na výrobu železobetonových jímek, nádrží a šachet.

Lukáš Nociar se specializuje na zámečnické a kovářské práce, provádí svařování metodou MIG a MAG, soustružení a frézování.

Výroba: - výrobky z plastických hmot - výroba součástek z plastu.

Společnost PD Profi s.r.o. se sídlem v Ostravě, se specializuje na vývoj, výrobu, prodej, opravy i servis tlakových nádob, zvedacích, hydraulických i pneumatických zařízení a manipulačního nářadí. Zabýváme se také speciálními stroji třídy M2, které jsou vhodné pro použití v prostředí, kde hrozí výbuch. Hydraulické nářadí: - stříhačka ...

Poskytujeme poradenské služby v oblasti energetických úspor a využití alternativních zdrojů energií. Kromě poradenství také dodáváme a montujeme solární zařízení.

Prodej a montáž tepelných čerpadel, topení a bazénů.

Služby: - zpracování projektové dokumentace staveb - inženýrská činnost v investiční výstavbě - vizualizace staveb - stavební rozpočty - zpracování stavebních rozpočtů a - technický dozor staveb - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi. Stavební firma. Realizace staveb.

Revize: - elektrických zařízení - elektrospotřebičů - osvětlení - hromosvodů. Práce: - elektroinstalační.

Stavba, montáže, dodávka: -střešní konstrukce. Oprava, rekonstrukce, nátěry, očištění: -střechy. Čištění: -okapové systémy -nátěry fasád -montáže konstrukcí pro spoje a komunikace -montáž světlíků a střešních oken.

Firma patří od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou své mateřské společnosti poskytujeme specializované ekologické služby zaměřené na ochranu životního prostředí a na služby v oblasti zásobování pitnou vodou a čištění odpadních vod. "Společnost je nositelem certifikátů jakosti - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". Nabídka ...

Naše společnost provádí návrh a výstavbu atraktivních cihlových rodinných domů s vynikajícím dispozičním řešením. Nabízime konstrukci z přírodních materiálů, rychlou výstavbu, jednoduché užívání a minimální náklady na bydlení. Připravili jsme pro Vás domy za příznivé ceny pro každého.

Stavby, stavební firma. Specializace na střechy.

Ing. Aleš Fiala je autorizovaný inženýr pro statiku a dynamiku staveb. Nabízím statické výpočty konstrukcí: železobetonových, ocelových, dřevěných i zděných, statické posuzování rodinných domků, krovů i ostatních objektů, statické posuzování při přestavbě bytového jádra, při návrhu provádění otvorů v nosných stěnách panelových domů i při ...

Prodej, servis: - zařízení Kärcher. Stavba, prodej: - bazény - jezírka venkovní, vniřní. Střešní izolace.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - montáž sádrokartonů - údržba nemovitostí.

PETISA, s.r.o. se zaměřuje na inženýrské práce ve stavebnictví, vyřizuje stavební povolení, financování, provádí také rozpočet, projektování, realizaci a kolaudaci.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplení fasád - výstavba inženýrských sítí - pokládka zámkové dlažby, chodníky - demolice - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Elektroinstalace: - elektromontáže - měření, regulace - slaboproudé rozvody.