THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby - revize elektrického zařízení - revize elektroinstalcí - revize elektrospotřebičů.

Projekční kancelář - projekční činnost v oboru technologická zařízení staveb.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonsrukce budov - zateplování - fasády - výškové práce - pokládka zámkové dlažby.

Výškové práce - mytí fasád a prosklených ploch horolezeckou technikou - montáže, nátěry a zámečnické práce ve výškách.

Společnost R.I.M. Global s.r.o.se zaměřuje na provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Prodej, dovoz - palivové dříví, dřevo - uhlí - strusky, štěrky, písky - kamenivo - suchý beton. Autodoprava, nákladní přeprava materiálů, paliv a sypkých hmot.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - vrstvené izolanty a technické plasty - PERTINAX, KARTIT, Hp2061 - TEXTIT, TEXGUMOID, bavlněná tkanina jako výztuž a krezolformaldehydová živice jako pojivo - SKLOTEXTIT, skelná tkanina jako výztuž a epoxidová živice jako pojivo - silon, polyamid, PA6 - POM-C, polyoxymethylen tyče, desky - teflon tyče, ...

Činnost: - projekční kancelář - stavební projece pozemní, dopravní stavby - architektonické návrhy, studie - inženýrská činnost.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - průmyslové stavby - provádění železobetonových monolitických konstrukcí - revitalizace vodních toků - zemní práce - průmyslové a betonové podlahy.

Revize, revizní práce, kontroly, zkoušky - plyn, elektro, komíny - revize tlakových a plynových nádob - servis a opravy plynových kotlů - revize plynu, plynových rozvodů.

Developerská činnost - výstavba a prodej rodinných domů.

Elektroinstalační práce: - slaboproud - silnoproud - elektroinstalace v domech, bytech, obchodních centrech, průmyslových halách. Rekonstrukce bytů, bytových jader. Montované dřevostavby.

Společnost Designo rekonstrukce s.r.o. se specializuje na rekonstrukce bytů, výstavby rodinných domů a zpracování kuchyní, koupelen a vestavěných skříní.

Společnost Elektro Navrátil - Petr Navrátil provádí montáže, opravy a údržbu elektroinstalací. Revize elektroinstalací, elektrických spotřebičů a nářadí. Revize a kontroly pracovních strojů. Revize hromosvodů. Vytvoříme úplnou elektroinstalaci domů a bytů - od projektu až po revizní zprávu. Specializujeme se nejen na elektroinstalatérské práce, ...

Dopravní firma Svatopluk Ulman se sídlem v Ostravě se již od roku 1990 zabývá převozem materiálu pro stavební firmy vozidly vybavenými hydraulickým ramenem. Zabýváme se především přepravou stavebních materiálů, stavebních buněk, skladových kontejnerů, řeziva, lešení, bednění apod. Dále nabízíme také jeřábnické práce. K dipozici máme vozy ...

Půjčovna, prodej, pronájem: - lešení - zvedací technika - shozy na suť - mobilní ploty a oplocení - mobilní toalety, WC, umývárny. Montáž lešení.

Pobočka. Prodej: - jističe, chrániče, spínací přístroje, pojistky, svorky, sběrnice, stykače, přepěťové ochrany, transformátory a síťové zdroje. - elektroinstalační materiál.

Kominické práce: - údržba, čištění, stavba komínů - frézování, vložkování komínů.

Dodávka, prodej: - střešní krytiny - plechové střešní krytiny - trapézové profily - klempířské prvky.

Tepelné izolace: - potrubí - zásobníky, nádrže, čerpadla, vodojemy - vzduchotechnická a klimatizační zařízení - chladové izolace - protipožární izolace - kryogenní izolace. Opláštění a zateplování budov. Střešní pláště a izolace proti vodě. Průmyslové komíny.

Inženýrská činnost ve výstavbě. Příprava staveb. Kontrola průběhu stavby. Dokončovací stavební práce.

Dodávky a prodej stavebních materiálů: - kotevní materiál - fasádní zateplovací systémy - dlažby, obrubníky, plotové dílce - stavební dřevo a řezivo - geotextitlie a geosyntetické materiály - hydroizolační materiály. Poradenství při žádosti a realizaci programu PANEL a programu ZELENÁ ÚSPORÁM.

Výroba, prodej, montáž: - plechové garáže - kotce pro psy - garážová vrata - zahradní domky - haly

Projektová činnost, projektování, stavební projekce a inženýrské služby.

Společnost INDICO s.r.o. se specializuje na modernizaci vybavení a rekonstrukci ordinací, lékáren, laboratoří, ambulancí a jiných zdravotnických zařízení a dodává také laboratorní techniku. Kompletní zpracování dispozičního řešení, projektové dokumentace, projednání na SÚKL, KHS, HZS, SÚ, KÚ včetně dodávky na klíč do tří měsíců. Pro ...