THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Činnost - malířské práce - natěračské práce - zednické práce - stolařské spráce, výroba nábytku na míru.

Zámečnictví, kovovýroba - ocelové konstrukce - vrata, posuvné brány, zábradlí, mříže.

Činnost - provádění strojních omítek - strojní omítky, fasády.

Činnost - pokládka zámkové dlažby - zemní práce.

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování objektů - půdní vestavby - projekční činnost.

Stavební společnost zabývající se stavební činnosti

Realizace, rekonstrukce: - střechy na míru - ploché, šikmé, zelené střechy - střešní pláště - střechy pro rodinné domy, průmyslové stavby - hydroizolace a zateplení střech. Tesařské, klempířské, pokrývačské, izolatérské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hliníkové profily-SAPA. Hliníkové profily: - tyče, trubky, úhelníky - tyče ve slitinách k opracování na automatech - pro polykarbonátové desky, nábytek, ukončovací, stavenní - reklamní - bočnicové Systém k výrobě hliníkových nástaveb nákladních automobilů a součástky pro jejich montáž. ...

Firma Slavomír Sojka se zabývá plynařskými pracemi. Provádíme montáže rozvodů plynu, instalace a servis plynových i elektrických kotlů. Sídlíme v Ostravě, městská část Moravská Ostrava. Naše činnost: - plynařské práce - rozvody plynu - servis plynových kotlů - montáž, servis elektrických kotlů - montáž elektrokotlů - montáž ...

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplení fasád.

Truhlářství. Výroba - nábytek: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

Maloobchod, velkoobchod, oprava, servis: - profesionální ruční a elektrické nářadí a nástroje.

Výroba, prodej, montáž: - plastové okna, dveře - vrata, brány, závory - markýzy, rolety, mříže, žaluzie.

Hodinový manžel. Malířství. Montáž nábytku. Pokládka, maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Působíme v lokalitě Vsetín, Nový Jičín, Ostrava.

Prodej, maloobchod: - těsnění, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - nářadí - pryžové desky - plsť - technické tkaniny a další. Společnost navazuje na tradici společnosti ŘEMPO.

Činnost: - zpracování všech stupňů projektové dokumentace - realizace interiérů budov - interiérové vestavby, fit-out.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce - omítky, fasády - obkladačské práce - sádrokartony - tesařské, klempířské práce.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, administrativních budov, obchodních center - revitalizace panelových domů - zateplování fasád.

Práce: - elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - revize elektroinstalací, hromosvodů, ručního nářadí - elektrikářské práce.

Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce střech - altány, pergoly, zahradní chatky - ploty - pokládka zámkové dlažby - tesařské práce.