THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba, instalace: - žárotechnika Výstavba: - pece - komíny

Výroba, prodej, e-shop, montáž: - samonosné brány - křídlové brány - komponenty pro samonosné brány - pohony.

Služby - oceňování nemovitostí, zpracování znaleckých posudků - inženýrská činnost a stavební činnost - facility management, efektivní snížení nákladů, vedení účetnictví - property management, plánování investičních záměrů.

Stavební činnost - výstavba, provádění a rekonstrukce budov - zateplování - stavební dozor.

Velkoobchod, prodej - stavební chemie CERESIT.

Autorizovaný servis, prodej elektrického nářadí. Služby: - záruční a pozáruční servis nářadí Black&Decker, EXTOL, DeWALT, NAREX, PROTOOL, generální opravy a revize - půjčovna elektrického nářadí.

DEVI-vytápěcí a ochranné systémy, vyhřívání-okapy, příjezdové cesty, byty, domy. Montáž, servis, oprava: -instalace VN a NN -revize, slaboproud -hromosvody. Prodej-elektro: -svítidla, kabely, vypínače, zásuvky, žárovky, zvonky, jističe, baterie.

Prodej stavebního materiálu. Technické izolace: - izolace potrubí, vzduchovodů, zásobníků, kouřovodů, elektrárenských komponentů. Sortiment: - střešní krytina - střešní okna -zdící materiál - sádrokarton -okapy - hutní materiál. Izolace od A do Z.

Oblast povrchová ochrana kovů. Prodej nátěrové hmoty Rembrandtin pro ČR a SR, průmyslová antikorozní ochrana s důrazem na ochranu ocelových konstrukcí a zařízení v hutním, chemickém, papírenském a energetickém průmyslu.

Realizace, montáž: - venkovní dlažby - ploty zděné, pletivové - zamřížovaní dveří a oken - brány.

Kontejnerová doprava. Výkopové a zemní práce.

Hodinový manžel: - truhlářské, instalatérské, elektrotechnické, dokončovací stavební práce - dopravní a jiné služby.

Společnost EIKO s.r.o. se již přes 20 let zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti elektro. Kromě sledování nejmodernějších technologií klade důraz především na dlouhodobé zkušenosti v oboru, flexibilitu, kvalitu, spolehlivost a osobní přístup, díky čemuž splňuje i ty nejnáročnější požadavky při řešení zakázek pro domácnosti i firmy. ...

Odvoz odpadních vod ze žump a septiků. Tlakové čištění kanalizací. Monitoring a trasování kanalizací.

Služby: - snižování nadměrného hluku. Dodávka: - protihlukové tlumiče, kryty.

Zastoupeni firmy Göllner GmbH. Nabízíme: - redukční vodní ventily - zpětné ventily - čerpadla: - tlakovzdušná - odstředivá - hydraulicé agregáty a - vzduchová membránová kalová čerpadla - lanové vrátky - vrátky s nekonečným lanem - hydraulické agregáty. Výroba zinkových odlitků metodou odstředivého lití. Technologie ...

Činnost: - konzultace, inženýrská činnost v oboru pozemních, inženýrských a dopravních staveb.

Stavební práce: - zateplování budov - stavba plotů - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - elektrikářské - elektroinstalační

Tlakové čištění kanalizací. Vývozy žump a septiků. Monitoring, trasování kanalizací. Odvoz. odpadních vod. Sací bagr

Kamenictví: - kamenické práce - pískování nápisů do kamene - dodávka hrobů.

Výroba, zpracování: - plastů, plasty - výlisky z plastických hmot.

Kamenictví. Kamenické práce, oprava, renovace: - výroba pomníků, náhrobků, hrobové desky (žula, mramor) - oprava nápisů, vysekávání písma, zlacení, stříbření, sekání - nerezové, bronzové, žulové doplňky (dvířka, lampy, vázy). Výroba: - pracovní desky do kuchyní, koupelen. Sídlo firmy: - Marie Majerové 1915, Frýdek-Místek

Kamenické práce: - gravírování námětů do pomníku

Čištění, údržba, oprava, stavba: -komunikace, chodníky, veřejné plochy. Výstavba: -kanalizace, kanalizací. Instalace dopravního značení.