THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Prodej, montáž, servis: - interiérové dveře, zárubně SAPELI - schodiště, půdní schody JAP - vchodové dveře, euro okna LOPRAIS, TWW - bezpečnostní dveře SAPELI - posuvné dveře SAPELI - skládací dveře SAPELI - reverzní dveře SAPELI - protipožární dveře SAPELI - hlukově izolační dveře SAPELI - voděodolné dveře SAPELI - dveřní ...

Prodej, výroba: - skládací schody do podkroví. - zámečnictví.

Servis, revize: - domácí plynové spotřebiče, vč. kotlů, ohřívačů vody Regulace topných systémů Revize: - domácí plynové spotřebiče, kotle, ohřívačů vody. Kompletní servis a revize: - domácí plynové spotřebiče. Opravy, servis, čištění a revize - plynové kotle, ohřívače vody, apod. Rozvody vody.

Prodej, montáž, oprava, servis: - skleníky - zimní zahrady - prosklené terasy.

Stavební dozor Stavbyvedoucí Tvorba rozpočtů Projekční činnost Odborné a znalecké posudky Přejímky bytů a nemovitostí Reklamační servis Revitalizace na klíč Koordinátor BOZP Financování

Montáž, prodej, poradenství: - okna plastová - dřevěná okna, dveře - rolety - plovoucí podlahy - garnýže - markýzy - parapety - garážová vrata - sluneční kolektory.

Nabídka stavební a autorských dozorů, výběrové řízení na dodavatele stavby, pomoc při sestavování smlouvy o dílo s realizační firmou. Tvorba projektů a rozpočtů. Realizace staveb.

Návrh a realizace interiérů. Rekonstrukce bytových jader. Renovace koupelen. Prodej a výroba - nábytek na míru: - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje. Pokládka - plovoucí podlahy. Podlahářské a obkladačské práce.

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Služby: - instalace a správa počítačových sítí - tvorba webových stránek

Práce: - svářečské - zámečnické - výroba, montáž ploty, brány

Činnost: - sádrokartonářské práce - montáž suchých staveb

Činnost: - zednictví - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zateplování - sádrokartonářské práce

Projektování, projekce: -elektrické stavby, elektrické vedení venkovní a kabelové trafostanice, rozvodny, spínací stanice, rozvody veřejného osvětlení, přípojky VVN, VN, NN. Technologie rozvoden a spínacích stanic o napětí 22 a 10 kV.

Dodávka, montáž, servis: - topné systémy - průmyslové vytápění (vytápění hal) - terasové vytápění (vytápění teras) - solární systémy (pro ekonomický ohřev TUV). Výstavba: - plynové kotelny (průmyslové kotelny a předávací stanice tepla) - kotelny a zdroje tepla pro vytápění bytových domů.

Prodej, maloobchod, dodávka: - sedací soupravy - obývací stěny - postele, matrace, ložnice - stoly, židle - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy, koberce, marmoleum - kachlová kamna, krby, biokrby.

Výroba, prodej: - nábytek na míru. Podlahářské práce. Realizace kompletních interiérů.

Stavební firma. Stavební činnost: -půdní vestavby -zateplování (izolace) budov, domů -minerální omítky. Montáž: -sádrokarton -podhledy.

Podlahářství, podlahy. Pokládání i prodej podlahových krytin a obkládání stěn.

Výroba, montáž, prodej: - kuchyňské linky - spotřebiče - vestavné, šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje.