THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Malby, nátěry: -byty, okna, dveře, zárubně-radiátory, střechy, fasády. Dekorativní nástřiky: -na různé povrchy: -panel, omítka, dřevo, sklo, kuchyňské linky, vestavěné skříně, koupelny -GOTELE, VARIOPAINT, FANCOLOR. Služby: -odstraňování-staré malby, nátěry, tapety. Zednické práce: -kompletní zateplení-fasády, rodinné domy, ...

Stavební firma: - stavby na klíč - rodinné domy - výměna plastových oken - sanace panelových domů - rekonstrukce bytových jader a interiérů - zateplování fasád. Zelená úsporám.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader - oprava a sanace balkónů - zateplování fasád - půdní vestavby - rekonstrukce elektroinstalace - chodníky, odstavné plochy.

Stolařská výroba, stolařství. Zakázková výroba: - kancelářský nábytek - vestavěný nábytek - soliterní nábytek - vestavěný nábytek - kuchyňské linky - schodišť a dřevěných zábradlí - dřevěné ploty, venkovní obklady - atypické okna a dveře.

Nabízíme veškeré malířské a natěračské práce, jako je malování bytů, malování pokojů, RD, schodišť, sklepů, kanceláří, hal a dalších společných protor.Nátěry zárubní, dveří, zábradlí, radiátorů, trubek, fasád RD... Dále provádíme tapetování, zednické práce, nástřiky Gotele, dekorativní malby, sádrové omítky, stěrkování a úklidy po malování.Zdarma ...

Dlaždičské, obkladačské práce. Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Výkopové práce.

Rekonstrukce a výstavby silnic, dálnic aj.

Doka je mezinárodní firma zabývající se bednící technikou.Zásobujeme stavební podniky po celém světě naším silně výkonným bednícím systémem. Dodávka, prodej, pronájem stavebního bednění firmy Doka: - stěnové systémy - stropní systémy - šplhací systémy - podpěrné konstrukce - pracovní a ochranná lešení - systémové díly - servis bednění.

Dřevovýroba - pila: - palety, obaly, bedny - řezivo - hranoly, latě, trámy, fošny, desky a paletový přířez - palubky, OSB - pořez kulatiny. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - postele. Realizace interiérů. Výstavba: - nízkoenergetické domy (dřevostavby). Rekonstrukce: - zděné stavby.

Revitalizace panelových domů, zateplení střech. Poradenství a zpracování projektů.

Stavební společnost. Kompletní rekonstrukce budov. Revitalizace panelových domů. Výstavba průmyslových objektů. Stavební projekce. Autodoprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní - kontejnerová. Výkopové práce: - strojem JCB 4CX včetně odvozu výkopu na skládku. Půjčovna: - stavební, zemní stroje.

Servis: - stavební stroje JCB. Prodej: - náhradní díly JCB - vibrační technika NTC. Zemní práce.

Projekce, výstavba: - zahradní dřevostavby - terasy WOODPLASTIC .

Montáž, revize, servis, opravy: - plynová zařízení - elektroinstalace, rozvaděče - hromosvody - antény - EZS (elektronické zabezpečovací systémy) - EPS (elektronické požární systémy).

Voda, topení, plyn. Instalatérské, topenářské a plynařské práce. Revize - plyn. Opravy spotřebičů MORA.

Dodávka: - stavební materiál. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce a rekonstrukce objektů. Revitalizace panelových domů.

Stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - domy a byty. Stavební údržba. Opravy a rekonstrukce: - interiéry.

Hodinový manžel: - drobné údržbářské práce - úklidové služby - reklama.

Pobočka. Prodejní a konzultační středisko. Prodej, montáž, odborné poradenství: - plastová okna - plastové dveře - příslušenství k plastovým oknům: - parapet - interiérové žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu. Sídlo firmy: - Polská 4, Česká Ves.

Hutní materiál. Stavební materiály. Obchodní logistika. Strojírenství.

Stavební firma Václava Panáčka působí na trhu stavebnictví od roku 1995 a v roce 2008 došlo k transformaci na ZEDEX Panáček s.r.o. Stavební práce: - přípravné a dokončovací stavební práce - stavba, výstavba rodinných domů na klíč - zateplování fasád domů, rodinných domů - střešní vazby, altány, pergoly, zahradní domky - rekonstrukce ...

Elektrikář. Elektromontáže, elektroinstalace. Elektro revize. Revize hromosvodů (hromosvody). Údržba: - staniční baterie v domech (nouzové osvětlení). Montáž: - domácí telefony. Sídlo firmy: - Šalamounská 3015/4, Ostrava - Moravská Ostrava.

Prodej, e-shop: - žárovky - pásky - reflektory - bodovky - elektroinstalační materiál.