THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekce: - stavební. Projektová dokumentace.

Stolařství: - designové kuchyňské linky - vestavěné skříně na míru - šatny - postele - schodiště z masivu - obývací stěny - jídelní stoly - altány - voliéry.

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Prodej, nákup, montáž: - nábytek - podlahy - elektronika.

Zabýváme se realizací staveb na klíč, zajistíme dopravní a manipulační techniku, poradíme v oblasti energetiky a provedeme výpočet energetické náročnosti budov.

Těžba dřeva, kácení stromů. Údržba zahrad a parků, zeleně kolem pozemních komunikací. Pronájem plošiny. Čištění okapů a reklam.

Chytré, virtuální kanceláře. Služby: - poskytování sídla, kontaktní, doručovací adresy - krátkodobé pronájmy zasedacích místností - hodinová kancelář - service telefon, fax, sekretářka - zakládání společností na klíč - pronájem vlastních kancelářských prostor, kanceláří. Výroba, prodej: - Akvatron: - hydroizolační systém, patří ...

Čištění jímek a odpadů: - čerpání žump a jímek - revize kanalizační kamerou.

Hydroizolace terasy, ploché střechy, balkony, jezírka.

Elektromontáže, zámečnictví, svářečské práce.

Montáž Domácích telefonů Laskomex Digitalizace příjmu STA (společná televizní anténa) Anténní rozvody Montáž satelitních kompletů ( jeden satelit pro celý vchod) Rekonstrukce elektro rozvodů ve společných prostorech Rekonstrukce elektro rozvodů v bytech Osvětlení společných prostor v domech (pohybové čidla) Osvětlení vstupu před domem ...

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce objektů - rekonstrukce a opravy střech - stavební práce - montážní práce - topenářské, vodoinstalační, elektroinstalační práce.

Revize elektro. Elektromontážní práce. Montáž: - hromosvody.

Elektroinstalační práce. Montáž: - hromosvody. Elektro revize.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Instalatérství. Provádění instalatérských, topenářských a plynařských prací. REKONSTRUKCE - OPRAVY - MONTÁŽE Rodinné domy, byty, bytová jádra, kuchyně… Montáže, rekonstrukce a opravy vodovodních rozvodů a opravy ústředního vytápění Instalace podlahového topení, automatických kotlů na tuhá paliva a ohřívačů vody. Výměna stoupacích ...

Výškové práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Opravy: - elektrické stroje - čerpadla - ruční nářadí.

Dodávka: - garážová vrata - sítě proti hmyzu - horizontální žaluzie - vertikální žaluzie - látkové roletky - plastová okna - vnitřní a vchodové dveře - dřevěná okna a dveře.

Výroba: - řezivo. Výroba, stavba a rekonstrukce: - krovy - pergoly - altány - garážová stání - plotová pole.