THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Tesařství. Izolace sádrokartony. Střechy.

Stolařské práce. Sádrokartony. Stavební práce. Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny. Zateplení fasád.

Výškové práce. Čištění fasád. Klempířské, pokrývačské práce.

Provedeme vám veškeré klempířské a pokrývačské práce - údržbu a opravy okapového systému a všech druhů střech, montáž okapových systému (např. PZ, TiZn, Cu, RAL, KJG, Lindap, Satjam) a střech (např. Satjam, Ruuki, Šindel, falcovaná krytina, lepenky) v Ostravě a okolí. Cena dohodou. Přijedeme, naceníme a dohodneme termín - značka spolehlivě.

Veškerá stavební činnost. Zednické práce.

Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Zednické práce. Malířské práce. Sádrokartony. Elektroinstalační práce. Hodinový manžel.

Zateplení budov. Sádrokartony. Obklady. Půdní vestavby. Zednické práce.

Stavební práce: - obkladačské práce - štukatérské práce - zednické práce - truhlářské práce - kamnářské práce - rekonstrukce starých kachlových kamen.

Dodávka, montáž: - garážová vrata a pohony - křídlové brány.

Velkoobchod stavebním sklem: - sklo plavené Float-čiré - sklo plavené Planibel-probarvené ve hmotě - sklo plavené s nízkou emisivitou Planibel G, Planibel Plus, Planibel Top, Stopray - sklo plavené reflexní Stopsol - sklo tažené - sklo lité válcované ornamentní - sklo lité válcované s drátěnou vložkou - sklo ...

Plynoinstalační práce. Prodej: - kotle - energetická zařízení.

Projekce, montáž, servis: - elektromontážní práce - vnitřní a venkovní rozvody - datové sítě a rozvaděče - montáž hromosvodů - revize.

Služby: - stavební projekce - urbanistické a architektonické studie - zaměřování stavebních objektů - stavebně technický průzkum.

Oprava, servis: - elektro. Výroba, prodej: - elektronické stavebnice.

Prodej: - plovoucí podlahy - keramické dlažby a obklady.

Natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Sádrokartonářské práce. Obkladačské práce.

Výstavba a rekonstrukce: - obytné domy - nebytové prostory.

Projekční činnost ve stavebnictví. Stavební práce. Prodej, doprava: - betonové a podlahové směsi.

Inženýrská činnost ve výstavbě: - provádění staveb - projektová činnost ve výstavbě - výroba kovových konstrukcí - výkovky ze speciálních ocelí

Výroba: - sušáky na okna - okenní zahrádky - držáky satelitu na plastová okna - víceúčelový držák na WiFi anténu, teploměr, IP kameru. E-shop.

Maloobchod, prodej: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - interiérové dveře - okenní parapety - žaluzie, protihmyzová síta (montáž zdarma).

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování vlastnických hranic, staveb - důlní měřictví.