THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební inženýring. Finanční poradenství. Projektová stavební činnost. Revitalizace domů. Zdroje tepla pro bytové domy. Plynové kotelny. Solární ohřev vody. Tepelná čerpadla.

Dodávka: - elektrická zabezpečovací signalizace - průmyslové televize - přístupové systémy - docházkové systémy - alarmy - zabezpečovací systémy - elektrická požární signalizace. Slaboproud a silnoproud. Strukturovaná kabeláž.

Pronájem: - montážní plošiny. Elektro revize. Vodoinstalatérské práce. Elektro práce. Montážní práce.

Malířské práce Zednické práce Stolařské práce Elektroinstalace Podlahářské práce Virtuální dům služebkomplexní péče o domy panelové, Rodinné a komerční Rekonstrukce koupelen, bytů, domů Klempířské práce Instalatérské práce

Lakýrnické a natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Hodinový manžel. Obkladačské a dlaždičské práce. Zednické práce.

Kompletní inženýrské služby se zaměřením na státy SNS. Kompletní projektová činnost se zaměřením na státy SNS.

Stabilní hasící přístroje - projekty - dodávka - montáž - servis Inženýrské služby Poskytují - projekční služby

Práce: - zemní a výkopové - výkopy pro liniové stavby (inženýrské sítě) - voda, plyn, elektřina, kanalizace - provádění - protlaky pod komunikace, vozovkami, chodníky - demoliční práce, demolice - svislá izolace základů rodinných domů, panelových domů a obytných budov - základové desky rodinných domů. Zámková dlažba - ...

Stavba, oprava: - střechy - střešní krytina. Prodej: - střešní a izolační materiály - sanitární technika.

Výroba, servis: - průmyslové armatury. Dodávka armatur pro elektrárenské společnosti.

Výroba: - brány - branky - plotové dílce.

Výstavba: - veškeré stavební objekty, byty vč.inženýrských sítí - zemní práce, pažení, bednění, armování, betonáž, zdění, montáž sádrokartonových konstrukcí - práce PSV.

Prodej: - bránová technika - vrata - pohony vrat - víceúčelové dveře - hliníkové domovní dveře. Drobné zámečnické práce: - nádstavby bran - oplocení.

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny: - koberce - PVC - plovoucí podlahy

Stavební firma, výstavba: - inženýrské sítě - kanalizace, vodovodní přípojky - vodohospodářské stavby - komunikace - zakládání staveb. Zemní a výkopové práce.

Plynoinstalační práce: - instalace plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Topenářská činnost - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Instalace plynových spotřebičů Záruční a pozáruční servis DAKON, BAXI, VIADRUS, IMMERGAS, ...opravy, revize, tlakové zkoušky - plynové ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek z lamina i masivu - kuchyňské linky - postele - zahradní nábytek - dřevěné schody, dveře, zárubně, pergoly.

Architektonická, projektová a inženýrská kancelář. Služby: - projekce - architektonické - inženýrské - urbanistické studie.

Stavební práce: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - zateplování - zemní práce - údržba terénu.

Prodej: - litinové a skleněné plotny - živá drůbež - žáruvzdorné sklo - topidla - náhradní díly.