THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební projekce, inženýring. Zpracování: - architektonické studie - projektová dokumentace.

Revize - elektro: - elektrická zařízení bez omezení napětí včetně elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů. Projekce - elektro: - vysoké napětí (VN) a nízké napětí (NN). Výpočty a nastavení ochrany VN.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - železářské potřeby, hutní materiál, nářadí, domácí potřeby - stavebniny, stavební materiál - barvy, laky, tmely, lepidla. Dřevoprodej. Půjčovna strojů a nářadí. Pneuservis. Centrum bezpečné jízdy - akreditované školící středisko řidičů a středisko bezpečné jízdy.

Komplexní program úložných a nosných kabelových systémů, požárně odolné systémy, přepěťové ochrany, podlahové systémy, elektroinstalační součástky a materiál. Velkoobchodní prodej, dodávka.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Výškové práce v rizikovém prostředí horolezeckou technikou: - prořezy a kácení stromů - montáž ocelových konstrukcí s následnými nátěry - mytí oken a fasád - shoz sněhu a ledu z budov a konstrukcí - čištění studen. Výroba reklamních předmětů a následnou montáží na budovy nebo ocelové konstrukce, nátěry střech, montáží zábran proti ...

Stavební činnost, stavby: - rodinné domy na klíč - demolice.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Nátěry: - fasády. Zateplení: - fasády. Půjčovna: - lešení.

Inženýrská činnost: - stavební dozory a poradenství. Projekční činnost.

Prodej: - prkna - hranoly - palubky - fošny - střešní latě. Impregnace dřeva v máčecí vaně.

Výroba, montáž, servis: - kamerové systémy - kompletní slaboproudé rozvody - optické sítě - EZS-elektronická zabezpečovací signalizace - EPS-elektronická požární signalizace - digitální záznamy.

Oprava, servis, montáž: - kotle, kotel DAKON - elektrospotřebiče. Řemeslnické práce: - plynařské.

Stavební firma. Pozemní staveitelství. Výstavba: - vodohospodářské stavby - silniční a železniční sítě - inženýrské stavby a sanace - podzemní stavby. Sídlo firmy v Brně.

B-STYL Ostrava. Společnost byla založena po šestiletých zkušenostech v oboru suchých staveb a čtyřleté spolupráci s německou firmou FELS-WERKE GmbH, u které jsme získali certifikát k provádění montáže sádrovláknitých desek FERMACELL. Činnost: -montované domky, domy dle požadavku zákazníka -interiéry -podlahové systémy -stavební ...

Malířské, natěračské práce. Stavební činnost.

Obkládačské práce. Malířské, natěračské práce.

Stolařství, stolařské práce, zhotovení interiérů včetně spotřebičů a zpracování architektonického návrhu. Výroba: - nábytek na míru - lamino, masív - kuchyně, kuchyňské linky: - 3D vizualizace - hliníková dvířka - lakovaná dvířka - lakýrnictví - světelná dna - dřezy - pracovní desky - umělé kameny Staron - pokoje - ...

Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

Stavební chemie. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů. Sídlo firmy v Olomouci.

Výrobky: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí. Široký sortiment výrobků HOCO umožňuje splnit veškeré Vaše osobní představy o architektonickém řešení, tepelném, hlukovém, nebo světelném útlumu či zvýšené bezpečnosti oken, dveří a rolet. Sídlo firmy v Děčíně.

Výstavba, oprava, údržba: - komunikace, vozovky - chodníky, zpevněné plochy - dlažba - zámková, plošná. Letní a zimní údržba komunikací.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - stínící technika - žaluzie - všechny druhy - horizontální, vertikální - markýzy - rolety, roletové systémy - garážová vrata - vjezdové brány - sítě proti hmyzu. Pobočka: - U Výstaviště 9, Praha 7 - Holešovice - tel.: 233378122, 603158436.