THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projekce, oprava, servis, montáž: - kabelové rozvody - společné, individuální a satelitní antény, satelity. Měření signálu.

Prodej, velkoochod, maloobchod: - střešní krytiny SATJAM, TONDACH, BRAMAC, DEKTRADE, KMBETA - okapové systémy, okapy - střešní okna - izolační materiál - dřevo na krovy.

Prodej a montáž: - dveře - obložkové zárubně, kování - posuvné dveře - podlahy - infrakabiny. Montážní servis.

Podlahové lišty a profily, podlahové izolace, lišty k obkladům a dlažbě, podlahy dřevěné a laminátové, garnyže, rolety, termofólie, stropní lišty, stropní a stěnové dekorace.

Výroba a montáž: - německá vrata Novoferm sekční, výklopná - vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - ploty. Zámečnictví.

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby.

Velkoobchod: - barvy, laky - drogistické zboží, drogerie.

Stavební práce: - základy rodinných domů - hydroizolace - realizace stropních konstrukcí - fasády rodinných domů.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Dodávka, montáž, opravy: - silnoproudé a slaboproudé rozvody včetně rozvaděčů - hromosvody, hromosvodové systémy (hliníkové, pozinkované) - elektrické topné systémy, vytápění místností - zabezpečovacíc zařízení. Elektro revize: - elektrická zařízení, elektrické stroje, ruční a přenosné nářadí. Práce: - elektroinstalační ...

Stavební projekce. Energetické audity budov: - energetické štítky. Zajišťování autorského a technického dozoru investora.

Inženýrské sítě - výstavba, oprava, rekonstrukce: - rekonstrukce, výstavba vodovodů a kanalizací - domovní čističky odpadních vod, septiky, žumpy. - zemní práce rypadly - autodoprava, přistavení kontelnerů 3, 5t - opěrné zdi, gabiony - zpevněné plochy

Prodej: - svítidla - nouzové systémy - únikové systémy.

Projektově inženýrská společnost. Stavební projekce: - bytové a občanské stavby.

Činnost: - akustika-stavební a prostorová - snižování hluku - občanské a průmyslové stavby - hlukové studie, posudky, rozbory - protihlukové systémy - projekty - stavby, interiéry. Dodávka, montáž: - akustické prvky a systémy. Konzultační středisko, konzultace: - akustika, hluk.

Výroba a prodej: - patní výplň z polystyrenových segmentů do nadzemních bazénů firmy Olmar. Prodej: - zdravotní obuv Ortostep s certifikátem státní zkušebny.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplovací práce - demoliční práce - malé i velké stavby.

Činnost: -investorská -inženýrská -poradenská-oblast stavebních investic. Stavby: -příprava -technický dozor investora -zajištění projektové dokumentace pro veškeré druhy staveb.

Kovovýroba: - kované mříže - ploty, brány - balkóny - okenní mříže - schodiště - kování - komponenty.

Speciální výškové práce: - nátěry střech, vodojemů, konstrukcí - údržba výškových budov - mytí prosklených ploch - zateplování NOVEX - práce nad volnou hloubkou - rizikové kácení stromů - klempířské, pokrývačské práce - odstranění graffiti - celkový servis.