THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Železářství. Prodej: - spojovací materiál - zahradní a ruční nářadí.

Práce: - výkopové - zemní - demoliční - stavební.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce - projektová dokumentace.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Komplexní stavební činnost. Půjčky, konsolidace, úvěry, výplaty exekucí

Stolařství. Výroba nábytku a interiérů na zakázku.

Prodej, pronájem: - stavební stroje - vibrační technika - bagry - rypadla.

Zprostředkování výstavby dřevostaveb, pasivních rodinných domů, nízkoenergetických domů.

Kovářství, umělecké kovářství. Kovářské práce. Kovovýroba: - brány, branky, ploty, mříže, garnýže, lustry, svícny, lampy, zábradlí - originální a stylový kovový nábytek, postele, police - kované trofeje, originální kované sportovní ceny. Provozovna: - Frýdecká 819, Vratimov.

Plynoinstalace, plynařské práce. Vodoinstalace, vodoinstalatérství. Elektromontážní práce.

Úklidová firma. Zabezpečení. Kamerové systémy. Malování.

Projekce, projektování: - stavby - elektrická zařízení. Činnost: - zeměměřičská. Nákup, prodej.

Služby: - stavby a rekonstrukce budov nebo jejich částí - výstavba rodinných domů - zpevněné plochy - zateplování objektů - zpracování projektové dokumentace včetně inženýrských činností Specializované práce: - montáž obkladů a dlažeb - montáž sádrokartonových konstrukcí a podhledových systémů - lité podlahy Anhydrit.

Služby: - údržba majetku města, zejména Slezské Ostravy. - údržba veřejné zeleně - údržba kanalizací - zimní údržba a čištění komunikací, parkovišť - pronájem nebytových, kancelářských prostor.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce obytných domů: - výměna oken, dvěří. Sanace: - teras, balkónů, betonových konstrukcí. Revitalizace sídlišť.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -instalaterské, vodoinstalační -topenářské, topení -zámečnické.

Pobočka. Stavební firma, stavby, stavební práce: - stavební projekce - bytová výstavba - průmyslové budovy - rekonstrukce. Půjčovna lešení, ručního nářadí.

Stavební práce: -zateplování staveb -zednické práce -nátěry fasád, malby, nátěry.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a průmyslové objekty - rekonstrukce bytových jader - program Zelená úsporám. Výroba - nábytek: - kancelářský - pro restaurace, hotely - kuchyně. Interiéry na klíč.

Stavební firma: - zateplování domů - výměna oken - výstavba rodinných domů - rekontrukce bytů.

Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Cestovní kancelář, agentura: - Itálie, Řecko, Chorvatsko, Slovensko. Stavební činnost: - opravy panelových domů, rekonstrukce - revitalizace, zateplování.