THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Opravy, revize, zkoušky-dodavatelský způsob: - zdvihadla - pojízdná zdvihadla-nosnost nad 5000kg - jeřáby-nosnost nad 5000kg - regálové zakladače-svisle pohyblivá stanoviště obsluhy. Opravy, servis: - jeřábové dráhy - strojírenské a hutní agregáty. Montáž, výměna: - potrubní rozvody - investiční zařízení. Provádění: - cyklické-dekádní ...

Zámečnická výroba, montáž: - krovy - rampy - zábradlí - reklamní panely - ocelové konstrukce - dveře, vrata, brány, branky, výklady, mříže - schody (i točité), zábradlí - kontejnery.

Projekty, projekce: -potrubní systémy: -těžká energetika -kotle -ocelové konstrukce.

Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení a stožáry, (sloupy) světelné signalizace(semafory...), vlajkové, rozhlasové, hromosvodové stožáry dekorativní, reflektorové, pro dopravní značení -stožáry stupňovité, kuželové, osmihranné, historické stožáry a svítidla, sadová a silniční ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady, dlažby -koupelnový nábytek, vany, umyvadla, wc, sanita -obchodní zastoupení-RAKO, Opoczno, Paradyz, Cerrad, Cersanit, Teiko, Novaservis, Dřevojas Pobočky: -Olomouc, Pavelkova 2 -tel./fax: 585313257 -Šumperk, Vikýřovice 166 -tel./fax: 583223888 -Třída Tomáše Bati 377, ...

Prodej: - vany - sprchové kouty - koupelnový nábytek - umyvadla - sortiment stavební chemie. - obklady a dlažby do koupelny a toalety. - keramické obklady - wc mísy - bidety. Stavební chemie: - lepidla - spárovací hmoty. 3D grafické návrhy. Zakoupený materiál dopravujeme až do domu.

Truhlářství. Oprava, výměna: -okna, dveře, prahy. Řemeslo: -podlahář: -pokládka-PVC, koberce. -stolař: -kuchyňské linky, nábytek-na míru. Zajištění: -sklenář -malíř -natěrač -zedník.

Řemeslo: -instalatér -voda, topení, plyn. Revize: -plyn, elektro, komíny, netradiční zdroje tepelné energie. Stavební a výkopové práce.

Prodej, půjčovna, pronájem, montáž, demontáž, školení: -lešení. Kompletní lešenářské sítě.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Projektová činnost. Projekty staveb a stavby na klíč všeho druhu: - rodinné domy - levné domy (rodinné domy konstruované se záměrem dosažení co nejmenší ceny) - nízkoenergetické domy - domy ze slámy - kanadské dřevostavby - luxusní domy. Zařízení stavebního povolení. Poradenská činnost při výstavbě. Stavební dozory. Stavby ...

Firma dodává a exportuje: Fasády: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy na betonové stavby - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely Interiery: - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - akustické systémy Sanace: - tekuté ...

Provádíme kompletní přestavbu bytových jader na klíč, veškeré sádrokartonářské práce, včetně rozvodů elektřiny, vody a plynu. Dále nabízíme výstavbu pergol, zahradních altánů, garážových stání a zahradních domků.

Velkoobchod výrobků z kotlových ocelí: -trubky, plechy, kovové tyče, výkovky, kolena, podlahových roštů a roštů pro lávky.

Oprava, servis, montáž: - plynové spotřebiče. Revize - plyn.

Stolařství, truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, zakázková výroba, montáž: - nábytek na míru (z masivu, lamina) - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek.

Stavební činnost: - renovace, rekonstrukce, opravy historických fasád - zateplování fasád kontaktními zateplovacími systémy - čištění fasád - odstranění graffiti - realizace a výstavba staveb, novostavby - revitalizace budov - rekonstrukce interiérů - štukatérské práce.

Tomi Group: - zemní práce - hydroizolace, drenáže - hrubá stavba - povrchy komunikací - dodávky na klíč - stavební řemesla.

Oprava, montáž, servis: - elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče. - gastronomické zařízení - elektro ohřevy průmyslového potrubí topnými kabely. Revize elektro.