THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekce a poradenství, kompletace a dodávka zboží, montáž. Vše na klíč i na splátky. Koupelny, kuchyně, bazény: -atypické kuchyňské linky-na míru -nábytek koupelnový -doplňky-stoly, barové pulty -vestavěné a volně stojící kuchyňské elektrospotřebiče-AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI, GORENJE, KÜPPERSDUSCH -bazény-tuzemská ...

Distribuce: - elektroinstalační materiál.

Silniční nákladní sklápěcí doprava. Přeprava nebezpečných odpadů. Práce: - strojní výkopové - zemní práce - bourací - zámečnické, kovovýroba. Opravy nákladních vozidel Tatra a Liaz. Rekultivace skládek. Provozovna: - Ostrava - Vítkovice, Syllabova 43/2890.

Projekční kancelář specializovaná na: -statika a dynamika ocelových konstrukcí -stavrbní projekce na poddolovaném území,jejich rekonstrukce a modernizace -diagnostika ocelových konstrukcí -znalecké posudky. HD PROGRES Účetnictví a daně: -poskytování služeb v oblasti účetnictví a daní včetně komplexního ekonomického a finančního ...

Výstavba: - bytové a občanské - průmyslové - inženýrské. Demolice, zemní práce. Práce: - malířské, natěračské, lakýrnické, tapetářské, obkladačské.

Projekce, statika, statické výpočty: - ocelové konstrukce.

Projekce, prodej: - potrubní systémy.

Stolařství, truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Stavební firma: - kompletní revitalizace panelových domů - rekonstrukce komerčních i obytných budov - výstavba inženýrských sítí, panelových domů, komerčních objektů, rodinných domů - hydroizolace, sanace - zateplování. Programy Panel a Zelená úsporám. Sídlo: - Českobratrská 2227/7, Ostrava - Moravská Ostrava.

Izolatérství: - izolace střech, balkonů, teras.

Pokládka podlahové krytiny. Výstavba rodinných domů na klíč. Příprava podlah na pokládku podlahové krytiny.

Dovoz, prodej, import, distribuce: - stabilizátory komínového tahu - turbowenty - turbíny, které se otáčejí pomocí síly větru, ventilace. Instalace stabilizátorů komínového tahu.

Architektonická kancelář. Návrhy a projekty staveb a interiérů.

Výškové práce průmyslovotechnickým (horolezecky) lezením. Instalujeme a navrhujeme záchytné systémy proti pádu z výšky na střechách objektů, jeřabových drah a jiných zařízení. Dále provádíme rizikové kácení stromů. Revize, opravy, demolice průmyslových objektů a komínů.

Prodej, montáž: - plechová střešní krytina - pálené tašky - okapové systémy - střešní okna. Tesařství, pokrývačství, klempířství.

Stolařské práce: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek.

Půjčovna, pronájem, prodej: - lešení - průmyslové, stavební, atypické, trubkové, rámové, modulové.

Výroba nábytku: - ložnice - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje.

Hodinový manžel: - montáž nábytku - výměna těsnění - čištění odpadů - nátěry oken - instalace PC.

Malířské práce. Lakýrnické práce. Úpravy interiérů.

Řemeslo: - instalatér, instalatérství: - voda, topení, plyn - plynař, topenář. Montáže rozvodu: - voda, kanalizace, topení, plyn. Bezbariérové úpravy koupelen na klíč v bytech, rodinných domech, průmyslových halách.

Prodej spojovacího a kotevního materiálu.

Železářství. Prodej: - domácí potřeby - vodoinstalační materiál - bezpečnostní kování - zámky - spojovací materiál - ruční a elektrické nářadí - nářadí pro zahrádkáře - barvy, laky.